De ondersteuning voor uw huidige webbrowser is ingesteld. Om de volledige functionaliteit van de website en de veiligheid van uw gegevens te kunnen garanderen, verzoeken we u dringend over te schakelen op een moderne browser (bv. Safari of Firefox).

Hallo, hoe kunnen wij u helpen?

Met Miles & More geniet u van voordelen als u vliegt en reist

woman at airport with suitcase

Uw voordelen

Verzamel Miles en Points met 35+ luchtvaartpartners

Verzamel Miles voor uw hotel- en huurautoreserveringen bij vele leveranciers

Wissel Miles in voor vluchtawards of andere reisawards

Boek uw vluchten sneller en eenvoudiger

Inchecken met uw servicekaart of via de app

Bereik frequent flyer status met Points en geniet van voordelen

Met Miles & More kan u waardevolle Miles verzamelen voor uw vluchten en reizen: voor elke vlucht met onze luchtvaartpartners, voor autoverhuur of hotelboekingen en vele andere activiteiten terwijl u onderweg bent.

Laat uw dromen in vervulling gaan door uw Miles in te wisselen voor vluchten en andere aantrekkelijke awards. Wanneer u vliegt, verzamelt u Points, en ook met uw frequent flyer status. U kan dan genieten van exclusieve voordelen die reizen nog comfortabeler maken.

 

Met uw Miles & More-profiel kan u ook tijd winnen bij het maken van uw vluchtreserveringen met het vooraf ingevulde reserveringsscherm, en u kan gemakkelijker inchecken.

 

Nu inloggen of registreren

Hoe Miles en Points verzamelen wanneer u vliegt?

U kan Miles en Points (Points, Qualifying Points en HON Circle Points verzamelen bij meer dan 35 luchtvaartpartners. Eenvoudiger kan niet, zorg er gewoon voor dat u altijd uw Miles & More-servicekaartnummer kan voorleggen bij het boeken van uw vlucht. Een andere optie is om uw servicekaart voor te leggen bij het inchecken.

 

Gebruik onze Travel Calculator om uit te zoeken hoeveel Miles en Points (Points, Qualifying Points en HON Circle Points) u kan verzamelen voor elke vlucht. U kan ook onze Points Calculator gebruiken om snel en eenvoudig te berekenen hoe u de frequent flyer status kan bereiken.

Zo werkt het

1.

Selecteer een vlucht bij een van de meer dan 35 luchtvaartpartners, en van daar gaat u automatisch naar de website van de partner.

2.

Voer uw Miles & More-servicekaartnummer in tijdens het reserveren van uw vlucht of toon uw servicekaart bij het inchecken.

3.

De Miles en Points die u verzamelt worden na uw vlucht automatisch gecrediteerd op uw Miles & More rekening.

Hoe award Miles inwisselen voor vluchten?

U kan de Miles die u heeft verzameld op veel verschillende manieren inwisselen wanneer u vliegt. Uw opties variëren van award-vluchten tot een upgrade naar een hogere reisklasse. Leun achterover, ontspan en begin uw vakantie terwijl u nog aan boord bent.

Zo werkt het

1.

Kies uw vlucht of upgrade award op onze internetpagina of in onze app.

2.

Boek de vlucht of upgrade award en wissel uw Miles in.

3.

Geniet van uw vlucht.

Ontdek ons vluchtaward aanbod
sitting in living room with laptop

Wissel uw Miles flexibel in met Cash & Miles

Met Cash & Miles kan u uw Miles flexibel inwisselen voor vluchten en vele andere geweldige dingen.

hand holds smartphone with Miles & More mindfulflyer screen

Word een mindfulflyer

In onze Miles & More-app kan u uw koolstofafdruk op basis van uw vlucht snel en gemakkelijk compenseren: bereken automatisch uw CO₂-uitstoot en compenseer die flexibel met Cash & Miles. Hiervoor ontvangt u digitale badges en kan u een mindfulflyer worden. Deel uw digitale badges op social media en inspireer anderen om ook mee te doen.

Hoe Miles verzamelen tijdens het reizen?

Two men drive in a convertible

Wanneer u een reis, een hotel of huurauto boekt tijdens uw reizen, kan u ook tegelijkertijd Miles verzamelen. Er zijn veel grote hotelketens, autoverhuurders en reisagentschappen bij onze partners. Kies online de aanbieding die u verkiest en geef uw servicekaartnummer op bij het reserveren. Misschien moet u uw servicekaart opnieuw tonen bij aankomst.

Zo werkt het

1.

Kies uw reispartner of de aanbieding van uw keuze op onze internetpagina of in onze app, en u wordt rechtstreeks doorgestuurd naar de internetpagina van de partner.

2.

Geef uw servicekaartnummer in als dat nog niet werd gevraagd of als u zich nog niet hebt aangemeld, en reserveer zoals u altijd doet.

3.

De Miles die u verzamelt worden na uw reis automatisch gecrediteerd op uw Miles-rekening.

Hoe Miles inwisselen voor uw reis?

Van Koffer & Co. tot Worldshop, autoverhuur of hotels van alle categorieën, u vindt al wat u maar wenst voor uw reis bij onze partners.

Zo werkt het

1.

Kies de award van uw keuze op onze internetpagina, en van daar wordt u rechtstreeks doorgestuurd naar de internetpagina van de partner.

2.

Wissel uw Miles in voor uw dream award.

3.

Geniet van uw dream award.

Veelgestelde vragen

Kan ik mijn Miles en Points met terugwerkende kracht laten crediteren?

Bij Miles & More kan u binnen zes maanden na de datum van de activiteit een Miles & More kredietaanvraag met terugwerkende kracht indienen voor Miles en Points. Bij veel partners kan u de Miles & More kredietaanvraag via het online formulier indienen.

Kan ik samen met familie en vrienden Miles verzamelen?

Als u graag samen als gezin of met vrienden Miles wilt verzamelen, hebt u de optie om een Miles-pool aan te maken van tot twee volwassenen (van 18 jaar of ouder) en tot vijf kinderen (tussen 2 en 17 jaar).

 

De Miles van alle leden van de pool worden gecombineerd in een virtuele Miles-rekening en alle volwassenen hebben dezelfde toegang tot Miles creditering en voor het beheren van de pool en het uitnodigen van leden. Kinderen hebben geen toegang tot alle Miles van de pool, alleen tot de Miles die ze zelf op eigen houtje hebben verzameld.

 

Daarnaast hebt u altijd de optie om awards in te wisselen voor naasten of vrienden uit uw persoonlijke krediet.

Hoelang zijn mijn Miles & More Miles geldig?

Uw Miles zijn geldig gedurende 36 maanden vanaf de datum van de activiteit. Ongebruikte Miles vervallen aan het einde van het kwartaal in kwestie. We informeren u als volgt over de Miles vervaldatum:

 

  • Uw rekeningoverzicht op onze internetpagina of in onze app zal u de Miles tonen die zullen vervallen aan het eind van het huidige en het volgende kwartaal.
  • U zal ongeveer twee maanden van tevoren in onze Miles & More nieuwsbrief, waarop u zich hier kunt abonneren, een overzicht ontvangen van de Miles die aan het eind van het huidige kwartaal zullen vervallen.

    Bijvoorbeeld: u nam op 12.12.2022 een vlucht van Frankfurt naar New York. Deze Miles vervallen na 36 maanden aan het einde van het volgende kwartaal, i.e. op 31.12.2025.

 

Zorg ervoor dat uw Miles niet vervallen

Hoe kan ik een vluchtaward boeken?

De snelste manier om uw ticket voor een vluchtaward te verkrijgen is door online te boeken via de internetpagina van Miles & More. Daar vindt u vluchtverbindingen met bijna al onze luchtvaartpartners en kan u deze direct boeken.

 

Daarnaast helpt uw Miles & More Service Team u natuurlijk graag bij het maken van een reservering. Houd voor telefonische boekingen uw Miles & More PIN bij de hand voor identificatie.

 

Tip: als u graag informatie wil over ons ruime vluchtaward aanbod, neem dan een kijkje bij “Voordelen wanneer u vliegt en reist”.