De ondersteuning voor uw huidige webbrowser is ingesteld. Om de volledige functionaliteit van de website en de veiligheid van uw gegevens te kunnen garanderen, verzoeken we u dringend over te schakelen op een moderne browser (bv. Safari of Firefox).

Actueel veiligheidsadvies

Er doen momenteel verschillende phishing e-mails de ronde met Miles & More als zogenaamde afzender. Vertrouw deze e-mails niet; ze werden niet verzonden door Lufthansa of Miles & More. Gelieve geen persoonsgegevens door te geven als u zo een e-mail ontvangt, klik niet op hyperlinks en open ook geen bijlagen. Meer informatie over phishing

Hallo, hoe kunnen wij u helpen?

Miles creditering met terugwerkende kracht

Kies een luchtvaartmaatschappij

Kies een partner

Bent u de gegevens van uw Miles & More-servicekaartnummer vergeten? Of mist u vanwege andere redenen Miles? Geen probleem, voor die gevallen is er de Miles creditering met terugwerkende kracht. Hierdoor kunt u eenvoudig overgeslagen Miles laten bijschrijven op uw Miles & More-rekening.

 

Kunt u de gezochte partner in het dropdownmenu niet vinden? Vraag direct een Miles creditering met terugwerkende kracht aan via dit  online formulier of selecteer “Online winkelen” in het keuzemenu.