We noticed you are using Internet Explorer 11, this web browser is no longer supported, your experience might be degraded.

Hallo, hoe kunnen wij u helpen?

Reis boeken en Miles verzamelen

Ontdek praktische hulpmiddelen die u voor of tijdens de reis het zoeken en boeken vergemakkelijken: Op talrijke onlineportalen kunt u het vervoer, het hotel en de lokale bezienswaardigheden snel en eenvoudig boeken. Bovendien kunt u Miles & More award Miles verzamelen Gebruik bijvoorbeeld boekings- en beoordelingsportalen om het veelvoud aan aanbiedingen te verkennen en het passende reisdoel voor een topprijs te vinden. Deel uw ervaringen met anderen en verzamel bij elke hotelbeoordeling Miles.

 

Onze partners bieden u bovendien een enorme keuze aan belevenissen, tours en hoogtepunten op uw reisbestemming. Met de online boeking vervalt bovendien het in de rij staan bij geliefde toeristenbestemmingen. En: Miles & More-leden verzamelen bovendien award Miles bij iedere boeking. Verken nu het aanbod van onze partners en boek het beste een compleet pakket waarmee u ontspannen op vakantie kunt.

Tijdelijke aanbiedingen van onze reispartners

Permanente aanbiedingen van onze reispartners