ufuwbcquasdwyyctawdw

Hallo, hoe kunnen wij u helpen?

Gegevensbescherming bij Miles & More

We zijn verheugd om te zien dat u interesse toont in Miles & More en onze internetpagina bezoekt. Gegevensbescherming, gegevensbeveiliging en de bescherming van uw privacy zijn belangrijk kwesties voor ons en we behandelen deze via onze zakelijke processen. We hebben al onze informatie met betrekking tot gegevensbescherming bij Miles & More voor u verzameld op deze samenvattingspagina.

Privacybeleid van het Miles & More-programma

Ons beleid voor de behandeling van persoonsgegevens door uitvoerders, gezamenlijke uitvoerders en de Miles & More-partnerbedrijven binnen het kader van het Miles & More-programma, in het bijzonder met betrekking tot registratie en het verzamelen en uitgeven van mijlen.

Gegevensbeschermingsbeleid voor de Miles & More-internetpagina/-app/-communicatiemedia

Ons beleid voor de behandeling van persoonsgegevens als u de Miles & More-internetpagina en de Miles & More-app bezoekt en gebruikt, inclusief beleid met betrekking tot het gebruik van cookies en de integratie van sociale netwerken.

Rechten van de betrokkene

Als betrokkene hebt u verschillende rechten met betrekking tot de verwerking van uw persoonsgegevens, zoals het recht op informatie over de persoonsgegevens die over u zijn verwerkt. U kunt deze rechten uitoefenen door ons Contactformulier te gebruiken.

Andere beleidslijnen voor gegevensbescherming

Aanvullende informatie over de behandeling van persoonsgegevens door Deutsche Lufthansa AG met betrekking tot Lufthansa-vluchten (bijv. de communicatie van passagiersinformatie) is hier te vinden.

Aanvullende informatie over de behandeling van persoonsgegevens door luchtvaartmaatschappijen, gezamenlijke uitvoerders of partnerbedrijven van Miles & More is te vinden op de internetpagina's van deze luchtvaartmaatschappijen. U vindt hier een overzicht van deze luchtvaartmaatschappijen.

Algemene waarschuwing over phishing

Phishing is een praktijk waarbij getracht wordt de gebruikersgegevens van een persoon te achterhalen door zich voor te doen als een vertrouwde partner.

ufuwbcquasdwyyctawdw