Hallo, hoe kunnen wij u helpen?

Colofon

Contactadres

Miles & More
Postbus 12 00
33409 Verl
Duitsland

E-mail: om per e-mail met ons contact op te nemen, zie impressum@milesandmore.com
Telefoon: neem contact op met uw local plaatselijke Miles & More serviceteam
Internet: www.miles-and-more.com

Bedrijfsadres

Miles & More GmbH
MAC Main Airport Center, Unterschweinstiege 8
60549 Frankfurt/Main

Maatschappelijke zetel

Miles & More GmbH, Neu-Isenburg

Inschrijving in het handelsregister

Amtsgericht Offenbach am Main HRB 12211

BTW-identificatienummer

DE 220765038

Voorzitter van de adviescommissie

Harry Hohmeister

Executive Board

Sebastian Riedle
Harald Deprosse

Geschillenbeslechting

Let op: De Europese Commissie biedt de mogelijkheid tot het online oplossen van geschillen via een door hen beheerd online platform. Dit platform is te bereiken via de link http://ec.europa.eu/consumers/odr. Om per e-mail met ons contact op te nemen, zie impressum@milesandmore.com.
Wij zijn niet verplicht aan een arbitrageprocedure deel te nemen en wij kunnen u helaas niet de gelegenheid bieden om aan een dergelijke procedure deel te nemen.

Miles & More zorgt ervoor dat de informatie op haar webpagina´s regelmatig wordt herzien en bijgewerkt. Ondanks alle mogelijke inspanningen kan bepaalde informatie ondertussen verouderd zijn. Derhalve kan Miles & More geen aansprakelijkheid aanvaarden voor of garantie bieden dat de verstrekte informatie actueel, correct en volledig is.

Hetzelfde geldt voor alle andere websites die via hyperlink aan de Miles & More website zijn gekoppeld. Miles & More is niet verantwoordelijk voor de inhoud van websites die op die manier toegankelijk zijn. Bepaalde informatie en aanbiedingen worden door onze partners geleverd als onafhankelijke dienstverleners. Opmerking: op deze services en aanbiedingen zijn de leveringsvoorwaarden van onze partners van toepassing, en op de Miles & More website opgenomen links naar hun websites houden geen aanbeveling of garantie in. Miles & More is niet verantwoordelijk voor de inhoud hiervan. Deze dienstverleners handelen niet in naam van Miles & More.

Op de volgende uitzondering na, gelden de algemene Miles & More deelnamevoorwaarden apply.

Daarnaast behoudt Miles & More zich het recht voor, de geleverde informatie te wijzigen of aan te vullen.

De inhoud en de structuur van de Miles & More website is beschermd door de Wet op de Auteursrechten. Het vermenigvuldigen van informatie of gegevens, in het bijzonder het gebruik van teksten, tekstdelen of beeldmateriaal, vereist de voorafgaande schriftelijke toestemming van Miles & More.

Informatie over handelsmerken - alleen geldig in Canada


De handelsmerken Lufthansa Miles & More en Miles & More Lufthansa zijn eigendom van Lufthansa.