De ondersteuning voor uw huidige webbrowser is ingesteld. Om de volledige functionaliteit van de website en de veiligheid van uw gegevens te kunnen garanderen, verzoeken we u dringend over te schakelen op een moderne browser (bv. Safari of Firefox).

Hallo, hoe kunnen wij u helpen?

Vlieg bewuster, leef verantwoordelijk

a group of people clapping four hands together

Klimaatbescherming en sociale betrokkenheid zijn belangrijke kwesties van onze tijd. Bij Miles & More nemen we ze heel serieus en we zijn grote voorstanders van beide. Doet u ook mee? Help het klimaat en het milieu te beschermen door bijvoorbeeld de CO₂-uitstoot van uw vlucht te compenseren. Toon uw betrokkenheid met sociale verantwoordelijkheid door Miles te doneren aan een van de vele projecten van help alliance.

Woman holding a smartphone in her hand

Word een mindfulflyer en compenseer de CO₂-uitstoot van uw vlucht met Cash & Miles. Op die manier steunt u de herbebossing of bevordert u het gebruik van synthetische kerosine.

Het commitment van de Lufthansa Group

Makechangfly key visual

Naast vliegen met kerosine gemaakt van biogeen afval en in de toekomst zelfs met zonlicht, geeft de Lufthansa Group actief vorm aan de ontwikkeling van de luchtvaartindustrie door luchtvaart te combineren met klimaatbescherming. Het ambitieuze doel van de Group is om haar CO₂-voetafdruk tegen 2050 te neutraliseren. Ontdek het brede scala aan initiatieven voor duurzamer vliegen.

De Green Fares van de Lufthansa Group

Ontdek Europa met onze Green Fares. Door ervoor te kiezen groen te vliegen, kunt u de CO₂-uitstoot van uw vlucht met 20% verminderen door het gebruik van duurzame vliegtuigbrandstof (SAF). De resterende 80% wordt gecompenseerd door bijdragen aan klimaatbeschermingsprojecten. U verzamelt ook 20% meer Points en Miles met deze vluchten.

De Lufthansa Upcycling Collectie

Oud in nieuw veranderen: afgedankte producten en materialen uit vliegtuigen of van de luchthaven krijgen een nieuw leven in de vorm van exclusieve lifestyle-artikelen. De producten met beperkte oplage weerspiegelen duurzaamheid in haar mooiste vorm.

MOB airplane white clock worldshop
help alliance 15 years november prana school

Al meer dan 20 jaar steunt help alliance, de hulporganisatie van de Lufthansa Group en haar werknemers, hulpprojecten over de hele wereld. Ze zijn gericht op onderwijs, gezonde voeding en medische zorg. Steun een van de projecten met uw Miles.