ufuwbcquasdwyyctawdw

Hallo, hoe kunnen wij u helpen?

Miles doneren – toekomst schenken

farm land

Doe iets goeds en doneer uw Miles & More Miles aan de help alliance of myclimate, onze partners die zich inzetten voor een betere toekomst van de wereld en de mensheid.

De help alliance legt speciale nadruk op de toegang van jonge mensen tot een opleiding, zodat ze in staat zijn een leven te leiden waar ze zelf voor gekozen hebben. Daarbij is de help alliance ook actief op het gebied van voeding, gezondheid en hygiëne en zet zich in voor mensen bij wie de elementaire levensbehoeften niet worden vervuld. U kunt uw Miles ook vrij doneren, d.w.z. dat uw donatie niet is gebonden aan een bepaald goed doel, maar door de help alliance wordt ingezet waar het het meest nodig is. Of u ondersteunt via een gerichte themadonatie een gebied dat u nauw aan het hart ligt.

Een donatie aan myclimate komt ten goede aan kwalitatieve projecten voor klimaatbescherming. Met uw donatie kunt u een gecertificeerd klimaatbeschermingsproject van myclimate ondersteunen met Miles en zo een bijdrage leveren aan de wereldwijde reductie van de CO2-uitstoot.


Geef hier uw Miles uit en stimuleer zo toekomstgerichte projecten wereldwijd.

 


 

Ondersteun myclimate of de help alliance met een vrije donatie of een themadonatie