De ondersteuning voor uw huidige webbrowser is ingesteld. Om de volledige functionaliteit van de website en de veiligheid van uw gegevens te kunnen garanderen, verzoeken we u dringend over te schakelen op een moderne browser (bv. Safari of Firefox).

Hallo, hoe kunnen wij u helpen?

Miles doneren - toekomst schenken

Doe iets goeds en ondersteun met uw award Miles onze samenwerkingspartner help alliance, die zich inzet voor een betere toekomst van de wereld en zijn bewoners.

De help alliance legt speciale nadruk op de toegang van jonge mensen tot een opleiding, zodat ze in staat zijn een leven te leiden waar ze zelf voor gekozen hebben. Daarbij is de help alliance ook actief op het gebied van voeding, gezondheid en hygiëne en zet het zich in voor mensen bij wie de elementaire levensbehoeften niet worden vervuld. U kunt uw Miles vrij doneren zonder u aan een bepaald doel te binden, of u ondersteunt een specifiek doel, dat u na aan het hart ligt.

Geef hier uw Miles uit en stimuleer zo toekomstgerichte projecten wereldwijd.

 

Als u uw individuele CO2-vluchtemissie wenst te compenseren, biedt de mindfulflyer u daarvoor meerdere mogelijkheden. Hier vindt u meer informatie over mindfulflyer.