De ondersteuning voor uw huidige webbrowser is ingesteld. Om de volledige functionaliteit van de website en de veiligheid van uw gegevens te kunnen garanderen, verzoeken we u dringend over te schakelen op een moderne browser (bv. Safari of Firefox).

Hallo, hoe kunnen wij u helpen?

Vertrek en verzamel Miles en Points terwijl u vliegt

Stap aan boord en verzamel Miles en Points bij onze Miles & More luchtvaartpartners. Waar gaat u volgende reis naartoe – New York, Dubai, Sydney? Of gaat u liever naar een rustig eiland in de Middellandse Zee? Onze luchtvaartpartners bieden u een wereldwijd netwerk met honderden bestemmingen.

 

Met uitstekende diensten op de grond én in de lucht zorgen onze luchtvaartpartners ervoor dat u volledig ontspannen op uw bestemming aankomt. Het perfecte begin voor uw vakantie. Kies uit een brede selectie luchtvaartmaatschappijen, boek gemakkelijk uw vlucht en verzamel als Miles & More-lid eenvoudig Miles en Points voor de frequent flyer status. U kunt dit doen op zowel korte- als langeafstandsvluchten, in First, Business, Premium Economy of Economy Class.

 

Vertrek en kom uitgerust en ontspannen aan op uw bestemming met onze uitstekende luchtvaartpartners.