De ondersteuning voor uw huidige webbrowser is ingesteld. Om de volledige functionaliteit van de website en de veiligheid van uw gegevens te kunnen garanderen, verzoeken we u dringend over te schakelen op een moderne browser (bv. Safari of Firefox).

Hallo, hoe kunnen wij u helpen?

Miles & More magazine: inspiratie opdoen en op de hoogte blijven

Of het nu in het dagelijks leven is of op reis, het is fijn om iets speciaals te hebben om naar uit te kijken. In ons magazine leest u ontroerende verhalen, spannend nieuws en meer over geselecteerde acties voor het verzamelen en inwisselen van Miles. Zorg ervoor dat u de laatste programma-informatie elk kwartaal hier in de nieuwe Miles & More update-video niet mist.

De Miles & More update K1 – Indrukken van de ITB toerismebeurs 2024

Bastian Neumann-Semerow presenteert het belangrijkste nieuws uit de wereld van Miles & More in de nieuwe Miles & More Update. Deze keer was hij voor u in Berlijn en heeft hij enkele indrukken van ‘s werelds grootste toerismebeurs, de ITB, meegenomen. Hij heeft de stand van de Lufthansa Group bezocht, de nieuwste trends op de stands van onze reispartners ontdekt en boeiende mensen uit de reiswereld ontmoet. U kan dit en nog veel meer bekijken in de nieuwe aflevering. Hebt u nog vragen? Stuur een e-mail naar update@milesandmore.com of laat een reactie achter op ons YouTube-kanaal. Daar vindt u ook andere video’s uit de wereld van Miles & More.