We noticed you are using Internet Explorer 11, this web browser is no longer supported, your experience might be degraded.

Hallo, hoe kunnen wij u helpen?

De week zit vol Miles die u kunt verzamelen en inwisselen

Man carries bags with groceries

Er zijn een heleboel gelegenheden om award Miles te verzamelen en in te wisselen, zowel in de lucht als op de grond. Vind inspiratie in ons gamma keuzes voor elke dag van de week.

Al wat u nodig hebt is uw Miles & More-servicekaart. Toon die wanneer u in een winkel betaalt, of geef het nummer in bij het online winkelen of boeken. U hebt uw servicekaartnummer ook nodig voor het inwisselen van Miles.

 

Controleer voordat u een aankoop of boeking doet bij onze partners of zij het product aanbieden dat u zoekt en kijk dan meteen naar aanbiedingen met extra Miles. Zo groeit uw Miles-rekening eens zo snel aan.

 

Daarnaast komt u ook dichter bij uw grote doelen, stap voor stap, of u kunt uw Miles ook vaker inwisselen voor die kleine alledaagse extraatjes in het leven.

charging electric car

Maandag

Tank de auto vol op weg naar het werk en neem meteen ook een koffie mee voor op kantoor. Betaal bij het tankstation met uw Miles & More Credit Card en verzamel award Miles op uw transactie.

charging electric car
two women with phones

Dinsdag

Om deze week uw beoogde Miles te bereiken en genoeg Miles te vergaren voor uw gekozen award kunt u de award Miles die u al verzameld hebt tegen een toeslag vermenigvuldigen met Multiply Miles.

two women with phones
man listening to music in bed

Woensdag

Verwen uzelf gerust eens. Daar is die koptelefoon waar u al zo lang uw oog op hebt laten vallen, in de Lufthansa WorldShop. Wissel uw award Miles in om hem te bemachtigen en geniet van uw favoriete liedjes.

man listening to music in bed
Woman on couch uses smartphone

Donderdag

U vindt een designlamp online en bestelt die meteen. U betaalt uw aankoop met uw Miles & More Credit Card omdat dat een geweldige manier is om award Miles te verzamelen zonder er zelfs maar bij stil te staan.

Woman on couch uses smartphone
Two men drive in a convertible

Vrijdag

U maakt plannen om tijdens het weekend met een cabrio vrienden te bezoeken op het platteland. Huur vandaag nog uw droomauto en verzamel award Miles voor de boeking. Vergeet niet uw Miles & More-servicekaart te tonen wanneer u de auto gaat ophalen.

Two men drive in a convertible
couple looking at camera

Zaterdag

U plant een uitje voor twee, maar hebt nog niet beslist naar waar. Laat u inspireren door onze Miles-aanbiedingen en gebruik uw award Miles voor vluchten.

couple looking at camera
Couple saying good-bye in front of airport

Zondag

Nu moet u alleen nog een leuk hotel vinden voor uw uitje. Hotels & Cars by Points biedt een enorme selectie om uit te kiezen, over de hele wereld, zodat u snel de perfecte plek vindt en intussen ook nog award Miles verzamelt.

Couple saying good-bye in front of airport

Tips en advies voor het verzamelen van Miles

Bij een aantal van onze online partners hoeft u alleen maar eenmalig uw servicekaartnummer te registreren in uw profiel. U kunt het ook invoeren en opslaan tijdens het eerste betalingsproces. Zo kunt u Miles verzamelen zonder uw nummer bij elke aankoop of boeking opnieuw te moeten ingeven.

Bij andere partners kunt u rechtstreeks inloggen met uw Miles & More-gegevens om automatisch als Miles & More-lid te genieten van alle voordelen.

 

U verzamelt Miles bij onze partners in de winkel door uw servicekaart voor te leggen.

 

Download de Miles & More-app. Dat betekent dat u uw servicekaart altijd op uw smartphone bij u hebt. Zo hoeft u geen aanbiedingen of acties te missen.

 

Doe uw Miles-tegoed nog sneller aangroeien door regelmatig deel te nemen aan onze aantrekkelijke partneracties met extra Miles.

 

U kunt uw Miles & More Credit Card ook registreren bij betaaldiensten zoals PayPal om op elke transactie award Miles te verzamelen.