De ondersteuning voor uw huidige webbrowser is ingesteld. Om de volledige functionaliteit van de website en de veiligheid van uw gegevens te kunnen garanderen, verzoeken we u dringend over te schakelen op een moderne browser (bv. Safari of Firefox).

Hallo, hoe kunnen wij u helpen?

Onze Miles & More-app is uw dagelijkse programma-assistent

De Miles & More-app: twee mobiele telefoons met de Miles & More-app geopend

Met onze app heeft u altijd uw servicekaart en -nummer en uw huidig Miles-tegoed bij de hand op uw smartphone. U kunt ook uw eigen persoonlijke beloningstarget instellen, de Miles-calculator gebruiken om uw vluchten te plannen en onze dagelijkse aanbiedingen in de gaten houden.

Het is zeker de moeite waard om de app te downloaden van de App Store of Google Play en een kijkje te nemen: u krijgt namelijk 500 award Miles wanneer u de eerste keer inlogt op de app.1

 

Belangrijk voor uw registratie in de Miles & More-app: als u al Miles & More-lid bent en de app voor de eerste keer downloadt, kunt u zich registreren  met uw bestaande Miles & More-inloggegevens. Anders maakt u een nieuwe Miles-rekening aan en hebt u geen toegang tot de award Miles die u al hebt verdiend, bijv. met MilesPay.

Goede redenen om onze app te gebruiken

500 -M- de eerste keer dat u inlogt

Specificeer de persoonlijke award van uw keuze

Houd uw Miles-tegoed en frequent flyer-status in het oog

Dagelijkse aanbiedingen voor het verdienen en inwisselen van Miles

Uw persoonlijke MyChallenge

Maandelijkse prijzen

Miles-calculator: bereken vluchten en upgrades

Miles-creditering met terugwerkende kracht

Laughing man in bed with headphones

Specificeer uw persoonlijke dream award

Kies de dream award waarop u uzelf met uw Miles zou willen trakteren. Onze app toont u uw vooruitgang in het verzamelen van Miles tot u uw doel bereikt.

Laughing man in bed with headphones
two woman looking on phone in Paris

Houd uw Miles-tegoed en frequent flyer-status in het oog

U ziet meteen hoeveel award- en status Miles u hebt verdiend wanneer u de app opent, evenals de meest recente transacties op uw Miles-rekening. De app geeft ook de award Miles aan die bijna vervallen.

two woman looking on phone in Paris
Couple on balcony eating breakfast

Elke dag nieuwe aanbiedingen

U ontvangt dagelijks aanbiedingen voor het verdienen en inwisselen van Miles. Vergeet niet om ons uw toestemming te geven om u pushmeldingen te sturen.

Couple on balcony eating breakfast

Uw persoonlijke MyChallenge

Ga de uitdaging aan: in onze app vindt u steeds nieuwe opdrachten waarmee het vullen van uw Miles-rekening kinderspel wordt.

woman on the couch using her phone

Maandelijkse prijzen in onze App Quiz

Dankzij de Quiz van de Miles & More-app maakt u elke maand kans op geweldige prijzen van deelnemende partners.

woman on the couch using her phone
Cropped image of an airplane, only showing the wing while in flight above the clouds.

Bereken vluchten en upgrades met de miles-calculator

Gebruik de miles-calculator rechtstreeks in onze app en ontdek snel en gemakkelijk hoeveel award- en status Miles u zal krijgen voor uw vlucht of upgrade.

Cropped image of an airplane, only showing the wing while in flight above the clouds.
couple sitting on the couch

Creditering met terugwerkende kracht van award- en status Miles

Had u uw servicekaartnummer niet bij de hand toen u uw vlucht boekte? Dan kunt u uw Miles met terugwerkende kracht gecrediteerd krijgen. Onder het menu-item “Miles-creditering” in onze app, scant u gewoon de barcode van uw instapkaart met uw camera of uploadt u een foto van uw instapkaart met de foto-uploadfunctie, en uw Miles zullen snel op uw Miles-rekening terechtkomen. Dit werkt trouwens ook als u pas na uw vlucht lid wordt van Miles & More.

couple sitting on the couch
Digital Miles & More Servicecard Lufthansa Branding

Miles & More-servicekaart

Om uw servicekaart te kunnen gebruiken, hebt u onze Miles & More-app nodig. Uw kaart met uw servicekaartnummer is altijd en overal beschikbaar in de app. Uw kaart wordt automatisch gewijzigd als u een frequent flyer-status bereikt.

Digital Miles & More Servicecard Lufthansa Branding

Uw gegevens zijn veilig bij Miles & More

Wij moeten uw persoonsgegevens verwerken om Miles & More in staat te stellen u gepersonaliseerde aanbiedingen in de app te sturen. Uiteraard zijn dit alleen aanbiedingen waarmee u instemt en die noodzakelijk zijn. Alle gegevens worden verwerkt en opgeslagen in overeenstemming met de strikte wettelijke voorschriften van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van de Europese Unie. Meer informatie hierover vindt u in ons Privacybeleid.

Veelgestelde vragen

Kan ik Miles & More ook zonder de app gebruiken?

Het Miles & More-programma kan ook zonder onze app worden gebruikt. De meeste functies, zoals Miles-creditering met terugwerkende kracht, Mileage Pooling of de winkelaanbiedingen van onze partners, zijn beschikbaar op de internetpagina en kunnen worden gebruikt met het servicekaartnummer dat u per e-mail hebt ontvangen toen u zich registreerde. Gepersonaliseerde aanbiedingen en speciale promoties, sommige diensten en het nieuwe Challenge Centre zijn echter alleen beschikbaar in onze app.

Waar vind ik mijn Miles & More-servicekaart in de app?

Log in op onze app en klik op “Kaart” beneden om uw Miles & More-servicekaart te openen. Uw servicekaart zal dan onmiddellijk verschijnen. U kunt ze ook opslaan, bijvoorbeeld in de Apple Wallet.

Waar kan ik de Miles-calculator vinden?

Met de Miles-calculator kunt u snel en eenvoudig de Miles berekenen die u binnenkort zult ontvangen. Hij is beschikbaar in twee modi.

 

U kunt uw potentiële Miles creditering berekenen in de Miles & More-app voordat u uw volgende vlucht boekt.

 

Bovendien is er een uitgebreidere berekeningsmethode beschikbaar op de internetpagina. Daarbij worden uw award en status Miles in detail bepaald, ook en in het bijzonder voor vluchten die u al hebt geboekt en waarvoor u de reserveringsklasse en uitvoerende luchtvaartmaatschappij al kent.

Kan ik mijn Miles met terugwerkende kracht laten crediteren?

U kunt met Miles & More binnen zes maanden na de datum van de activiteit Miles-creditering met terugwerkende kracht verkrijgen. Voor veel partners kunt u het krediet regelen via het desbetreffende online formulier.

1

Leden ontvangen een tegoed van 500 award Miles wanneer ze de Miles & More-app voor iOS of Android voor de eerste keer downloaden en inloggen. Leden die zich al eerder in de app hebben aangemeld, zijn uitgesloten.