De ondersteuning voor uw huidige webbrowser is ingesteld. Om de volledige functionaliteit van de website en de veiligheid van uw gegevens te kunnen garanderen, verzoeken we u dringend over te schakelen op een moderne browser (bv. Safari of Firefox).

Hallo, hoe kunnen wij u helpen?

Krijg uw Miles en Points met terugwerkende kracht gecrediteerd

Een man kijkt naar zijn laptop met zijn kredietkaart in de hand - Miles creditering met terugwerkende kracht aanvragen

Met Miles & More kan u eenvoudig Miles en Points met terugwerkende kracht gecrediteerd krijgen tot 6 maanden achteraf door een Miles & More kredietaanvraag in te dienen. Selecteer luchtvaartmaatschappij, hotel, huurautopartner, serviceprovider of partnerwinkel en vraag het tegoed online of in de app aan. De Miles en Points worden kort daarna gecrediteerd op uw Miles & More rekening.

Miles & More kredietaanvraag voor vluchten

Miles en Points voor vluchten die tot 6 maanden geleden hebben plaatsgevonden, worden ook met terugwerkende kracht gecrediteerd. Dat geldt zelfs als u nog geen Miles & More-lid was op het moment van de vlucht. Vraag de creditering aan via het online formulier op onze website of in onze app onder “Meer > Miles en Points creditering > Vluchten” en geniet van uw nieuwe Miles & More rekeningsaldo.

Zo werkt het op onze internetpagina

1.

Houd uw instapkaart of reserveringsnummer bij de hand.

2.

Log in en open het online formulier om een Miles & More kredietaanvraag in te dienen.

3.

Selecteer de luchtvaartmaatschappij waarmee u hebt gevlogen en vul het formulier in.

4.

Uw Miles en Points zullen op uw Miles & More rekening worden gecrediteerd zodra de details zijn gecontroleerd.

Zo werkt het in onze app

1.

Houd uw instapkaart of reserveringsnummer bij de hand.

2.

Open de app, tik op “Meer” in de hoofdnavigatie en selecteer vervolgens “Miles en Points kredietaanvraag > Vluchten”.

3.

U kan de streepjescode op de instapkaart scannen met uw camera of een foto van uw instapkaart opladen.

4.

Uw Miles en Points zullen op uw Miles & More rekening worden gecrediteerd zodra de details zijn gecontroleerd.

Miles creditering met terugwerkende kracht bij partnerbedrijven

Sitting man works on tablet

Geen probleem als u uw servicekaartnummer niet bij de hand had tijdens het online shoppen, hotelverblijf of autoverhuur. U kan deze Miles ook met terugwerkende kracht gecrediteerd krijgen. Selecteer de relevante Miles & More-partner op het online formulier, dien een Miles & More kredietaanvraag in en profiteer van de extra Miles op uw Miles & More rekening.

Zo werkt het op onze internetpagina

1.

Bewaar de aankoopbewijzen van uw aankopen en boekingen van hotel of huurauto of de diensten waarvan u gebruik hebt gemaakt.

2.

Log in en open het online formulier voor een Miles creditering met terugwerkende kracht.

3.

Selecteer het relevante partnerbedrijf en vul het formulier in.

4.

Uw Miles zullen op uw Miles & More rekening worden gecrediteerd zodra de details zijn gecontroleerd.

Zo werkt het in onze app

1.

Bewaar de aankoopbewijzen van uw aankopen en boekingen van hotel of huurauto of de diensten waarvan u gebruik hebt gemaakt.

2.

Open de app, tik “Meer” in het hoofdmenu, selecteer dan “Miles en Points kredietaanvraag > Andere partners”.

3.

Laad een foto van het kasticket op.

4.

Uw Miles zullen op uw Miles & More rekening worden gecrediteerd zodra de details zijn gecontroleerd.

Houd rekening met het volgende wanneer u een creditering aanvraagt

Bewaar uw aankoopbewijzen (bv. instapkaart, ticket, boeking huurwagen of bewijs van de partner) tot de Miles en Points op uw account zijn gecrediteerd.

Controleer uw account opnieuw voordat u een creditering aanvraagt.

Miles en Points die niet automatisch op uw account worden gecrediteerd, kunnen met terugwerkende kracht tot 6 maanden achteraf aan u worden gecrediteerd.

Ze worden pas automatisch gecrediteerd nadat u van de dienst gebruik hebt gemaakt.

Voor vluchten kan het tot 7 dagen na de voltooiing van uw vlucht duren voordat de automatische Miles creditering is afgerond. Gelieve uw aanvragen voor een Miles creditering met terugwerkende kracht pas na het verstrijken van deze periode in te dienen.

Bij Online Shopping-partners en shopping-partners vindt de automatische Miles creditering mogelijk enkele weken na uw aankoop plaats, afhankelijk van het partnerbedrijf (bv. zodra de retourperiode is verstreken). Gelieve uw aanvragen voor een Miles creditering met terugwerkende kracht pas na het verstrijken van deze periode in te dienen.

Bij kredietkaartpartners wordt de automatische Miles creditering doorgaans enkele dagen na het afschrijven van uw kredietkaart verwerkt. Gelieve uw aanvragen voor een Miles creditering met terugwerkende kracht pas na het verstrijken van deze periode in te dienen.

Bij hotelpartners wordt de automatische Miles creditering over het algemeen uitgevoerd binnen 14 dagen nadat u hebt uitgecheckt. Gelieve uw aanvragen voor een Miles creditering met terugwerkende kracht pas na het verstrijken van deze periode in te dienen.

Bij mobiliteitspartners wordt de Miles creditering over het algemeen uitgevoerd binnen 14 dagen nadat u van de dienst gebruik hebt gemaakt. Gelieve uw aanvragen voor een Miles creditering met terugwerkende kracht pas na het verstrijken van deze periode in te dienen.

Veelgestelde vragen

Kan ik mijn Miles en Points met terugwerkende kracht laten crediteren?

Met Miles & More kan u Miles en Points met terugwerkende kracht laten crediteren tot en met 6 maanden na de datum van een activiteit. Veel partners bieden de optie om een Miles & More kredietaanvraag in te dienen met het relevante online formulier. Of u kan verder lezen voor meer informatie over hoe u een aanvraag kan indienen.

Hoe kan ik een vluchtaward boeken?

De snelste manier om uw ticket voor een vluchtaward te bemachtigen is door online te reserveren via de Miles & More-internetpagina. Hier vindt u vluchtverbindingen met bijna al onze luchtvaartpartners en kan u deze direct boeken.

 

Daarnaast helpt uw Miles & More Service Team u natuurlijk graag bij het maken van een reservering. Als u telefonisch wil boeken, zorg dan dat u uw PIN bij de hand hebt voor de veiligheidscontrole.

 

Tip: als u graag informatie wil over ons ruime vluchtawardaanbod, bekijk dan eens ons nuttige voordelenoverzicht wanneer u vliegt en reist.

Hoe lang duurt het voor mijn Miles en Points op mijn Miles & More-rekening verschijnen?

De tijd die verstrijkt voor de Miles en Points gecrediteerd worden, is afhankelijk van of de Miles & More kredietaanvraag voor een vlucht, hotelverblijf, autoverhuur of aankoop is. Onze partners sturen ons regelmatig Miles & More kredietaanvragen.

Hoe kan ik Miles en Points verzamelen met vluchten?

Om Miles en Points te verzamelen voor vluchten bij onze vele luchtvaartpartners, vermeldt u bij het reserveren uw Miles & More-servicekaartnummer. Om het krediet te ontvangen, moet u ook effectief vliegen. Het betalen van de reis alleen is niet voldoende.

 

Bepaalde reserveringsklassen geven geen recht op het verzamelen van Miles en Points met Miles & More. Wij adviseren onze pagina’s over luchtvaartmaatschappijen te bezoeken voordat u een reservering maakt.

 

Als aan alle voorwaarden is voldaan, worden uw Miles en Points automatisch gecrediteerd binnen 7 werkdagen na uw vertrek.

Hoe werkt de Travel Calculator?

U kan de Travel Calculator gebruiken om snel en eenvoudig de Miles en Points te berekenen die u kan verzamelen voor een vlucht. U vindt de Travel Calculator in de Miles & More-app en op onze website.