De ondersteuning voor uw huidige webbrowser is ingesteld. Om de volledige functionaliteit van de website en de veiligheid van uw gegevens te kunnen garanderen, verzoeken we u dringend over te schakelen op een moderne browser (bv. Safari of Firefox).

Hallo, hoe kunnen wij u helpen?

Miles verzamelen met boeken en abonnementen

Verzamel nu lezend uw Miles: Als Miles & More-lid krijgt u award Miles bij een abonnement op verschillende grote kranten. Afhankelijk van het abonnementsmodel omvat de aanbieding de klassieke printuitgave van de krant, het ePaper en/of verschillende inhoud in de app en de onlineversie. Hiertoe behoort het volgende: Als u uw enthousiasme voor het krantenabonnement deelt en aan vrienden en kennissen aanbeveelt, kan dat u meer Miles opleveren.

 

Wie naast actualiteiten geïnteresseerd is in literatuur kan zijn hart ophalen bij onze boekhandelpartners. Deze bieden de mogelijkheid om actief uw boekenkast met moderne romans, klassieken en non-fictieboeken te vullen, en uw Miles & More-rekening met award Miles. Dus: Kennis levert veel op bij onze partners – ontdek hier de aanbiedingen.