De ondersteuning voor uw huidige webbrowser is ingesteld. Om de volledige functionaliteit van de website en de veiligheid van uw gegevens te kunnen garanderen, verzoeken we u dringend over te schakelen op een moderne browser (bv. Safari of Firefox).

Actueel veiligheidsadvies

Er doen momenteel verschillende phishing e-mails de ronde met Miles & More als zogenaamde afzender. Vertrouw deze e-mails niet; ze werden niet verzonden door Lufthansa of Miles & More. Gelieve geen persoonsgegevens door te geven als u zo een e-mail ontvangt, klik niet op hyperlinks en open ook geen bijlagen. Meer informatie over phishing

Hallo, hoe kunnen wij u helpen?

Voordelen voor frequent flyers – bereik een status en krijg waardevolle voordelen

Als Frequent Traveller, Senator of HON Circle-lid reist u sneller en met meer comfort. U geniet van talloze voordelen die uw reis nog aangenamer zullen maken, zowel op de grond als in de lucht. U verzamelt ook meer Miles op vluchten dan leden zonder frequent flyer status en daardoor bereikt u de award van uw dromen sneller.

Statusvoordelen in een oogopslag

Prioriteit bij het inchecken

Toegang tot lounges

Extra gratis ruimbagage

Onbeperkte geldigheid van de Miles

Executive Bonus: meer Miles voor elke vlucht

Verhoogde wachtlijstprioriteit

Statuskaart en bagagelabels

Statusvoordelen op alle Star Alliance vluchten

Exclusieve servicehotline

Twee passagiers praten op de luchthaven – Voordelen voor frequent flyers: statusvoordelen in een oogopslag
Meer informatie over Frequent Traveller, Senator en HON Circle-status
milesandmore-2312-gi-1338023128

Een vergelijking tussen alle statusniveaus

Vergelijk alle voordelen en privileges die horen bij elke frequent flyer status: Frequent Traveller, Senator en HON Circle-lid.

 

Overzicht bekijken

 

milesandmore-2312-gi-1338023128

Geniet van speciale voordelen en andere extra’s

Prelaunch Warmup

Levenslange status

We belonen langdurige loyaliteit met de Frequent Traveller of Senator levenslang status – u geniet uw leven lang van de bijhorende voordelen.

Prelaunch Warmup
Prelaunch Warmup

Extra Benefits

U geniet automatisch van extra voordelen als u eenmaal een bepaald aantal Qualifying Points of HON Circle Points hebt bereikt.

Prelaunch Warmup
happy couple smiling

Status Events

Als statusklant met meer dan 10.000 Qualifying Points geniet u van exclusieve uitnodigingen voor eersteklas ervaringen, gekend als Status Events.

happy couple smiling

Uw route naar de frequent flyer status

Als u de frequent flyer status wilt bereiken, moet u een bepaald aantal Points en Qualifying Points of HON Circle Points in een kalenderjaar verdienen.

  Frequent Traveller Senator HON Circle
Points 650 2.000 -
Qualifying Points 325 1.000 -
HON Circle Points     6.000

U wordt een Frequent Traveller als u 650 Points en 325 Qualifying Points verzamelt in een kalenderjaar. Om Senator-status te bereiken, hebt u 2.000 Points en 1.000 Qualifying Points nodig. U kan de HON Circle-status bereiken met 6.000 HON Circle Points in een kalenderjaar.

Veelgestelde vragen