De ondersteuning voor uw huidige webbrowser is ingesteld. Om de volledige functionaliteit van de website en de veiligheid van uw gegevens te kunnen garanderen, verzoeken we u dringend over te schakelen op een moderne browser (bv. Safari of Firefox).

Hallo, hoe kunnen wij u helpen?

Voordelen frequent flyers – status bereiken en waardevolle extra’s ontvangen

Als Frequent Traveller, Senator of HON Circle-lid reist u sneller en met meer comfort. U profiteert ook van een reeks voordelen die reizen over land of in de lucht nog aangenamer maken. Bovendien verzamelt u meer Miles met vluchten dan leden zonder frequent flyer status zodat u de award van uw dromen nog sneller bereikt.

Statusvoordelen in een oogopslag

Prioriteit bij het inchecken

Toegang tot lounges

Extra gratis ruimbagage

Onbeperkte geldigheid van de Miles

Executive Bonus: meer Miles voor elke vlucht

Verhoogde wachtlijstprioriteit

Statuskaart en bagagelabels

Statusvoordelen op alle Star Alliance vluchten

Exclusieve servicehotline

Meer informatie over Frequent Traveller-, Senator- en HON Circle-status

Een vergelijking tussen alle statussen

Vergelijk alle voordelen en extra’s die bij elke frequent flyer status horen: Frequent Traveller, Senator en HON Circle-lid.

 

Overzicht bekijken

 

Geniet van speciale extra’s en andere voordelen

Levenslange status

We belonen langdurige loyaliteit met Frequent Traveller- of Senator levenslang-status, zodat u levenslang kunt genieten van alle bijhorende extra’s.

Extra Benefits

U geniet automatisch van extra voordelen als u eenmaal een bepaald aantal Qualifying Points of HON Circle Points heeft bereikt.

Status Events

Als statusklant met meer dan 10.000 Qualifying Points geniet u van exclusieve uitnodigingen voor eersteklas ervaringen, gekend als Status Events.

Frequent flyer status bereiken

Als u de frequent flyer status wilt bereiken, moet u een bepaald aantal Points en Qualifying Points of HON Circle Points in een kalenderjaar verzamelen.

  Frequent Traveller Senator HON Circle
Points 650 2.000 -
Qualifying Points 325 1.000 -
HON Circle Points     6.000

U wordt een Frequent Traveller als u 650 Points en 325 Qualifying Points verzamelt in een kalenderjaar. Om Senator-status te bereiken, heeft u 2.000 Points en 1.000 Qualifying Points nodig. U kunt de HON Circle-status bereiken met 6.000 HON Circle Points in een kalenderjaar.

Veelgestelde vragen