De ondersteuning voor uw huidige webbrowser is ingesteld. Om de volledige functionaliteit van de website en de veiligheid van uw gegevens te kunnen garanderen, verzoeken we u dringend over te schakelen op een moderne browser (bv. Safari of Firefox).

Hallo, hoe kunnen wij u helpen?

Loyaliteit wordt beloond: levenslange status

Prelaunch Warmup

Om onze waardering voor loyaliteit op lange termijn te tonen, belonen we onze leden met de Frequent Traveller levenslange en Senator levenslange status. Dit betekent dat u kan genieten van eindeloze voordelen die reizen aangenamer en comfortabeler maken.

milesandmore-2310-status-lp-lifetime-status-en

Hoe bereikt u levenslange status?

Verzamel in de loop der jaren 30.000 Qualifying Points en u bereikt automatisch de Frequent Traveller levenslange status. Als u blijft verzamelen en 40.000 Qualifying Points haalt, bereikt u de Senator levenslange status.

Veelgestelde vragen

Waar kan ik zien hoeveel Qualifying Points ik al heb verzameld om in aanmerking te komen als Frequent Traveller levenslang/Senator levenslang?

De Qualifying Points die u hebt verzameld om de Frequent Traveller levenslange of Senator levenslange status te bereiken, kan u vinden onder uw status op de Miles & More-app of op miles-and-more.com.

Welke voordelen krijg ik met levenslange status?

U krijgt alle voordelen van de Frequent Traveller- of Senator-status.

Wordt levenslange status werkelijk toegekend voor het hele leven?

Ja, er staat geen tijdslimiet op de Frequent Traveller levenslange of Senator levenslange status. De vervaldatum op uw kaart heeft alleen betrekking op de kaart zelf en niet op uw levenslange status. Alle kaarten hebben een vaste geldigheidsduur en worden om de twee jaar vervangen. Ruim voordat uw huidige kaart verloopt, krijgt u een nieuwe kaart toegestuurd.

Kan ik als Frequent Traveller levenslang of Senator levenslang nog een hogere status bereiken, bijvoorbeeld Senator of HON Circle?

Natuurlijk. U kan altijd in aanmerking komen voor een status hoger, bijvoorbeeld van Senator levenslang naar HON Circle-lid of van Frequent Traveller levenslang naar Senator.

Moeten statusklanten die Frequent Traveller levenslang/Senator levenslang bereiken een status aanhouden om aan de criteria te voldoen?

Nee, kwalificatie als Frequent Traveller levenslang of Senator levenslang vindt plaats wanneer het vereiste aantal Qualifying Points is bereikt, ongeacht de huidige status.