De ondersteuning voor uw huidige webbrowser is ingesteld. Om de volledige functionaliteit van de website en de veiligheid van uw gegevens te kunnen garanderen, verzoeken we u dringend over te schakelen op een moderne browser (bv. Safari of Firefox).

Actueel veiligheidsadvies

Er doen momenteel verschillende phishing e-mails de ronde met Miles & More als zogenaamde afzender. Vertrouw deze e-mails niet; ze werden niet verzonden door Lufthansa of Miles & More. Gelieve geen persoonsgegevens door te geven als u zo een e-mail ontvangt, klik niet op hyperlinks en open ook geen bijlagen. Meer informatie over phishing

Hallo, hoe kunnen wij u helpen?

Status Events – voor langjarige Frequent Flyers

Publiek op een vooraanstaand evenement - Status Stars: een onderscheiding voor langdurige frequent flyers

Zodra u in de loop der jaren meer dan 10.000 Qualifying Points voor een levenslange status heeft verzameld, ontvangt u als Frequent Traveller, Senator of HON Circle-lid aanbiedingen voor topevenementen, waaronder VIP-arrangementen in de spannendste steden.

Deze aanbiedingen worden speciaal voor langjarige Statusklanten samengesteld en kunnen uitsluitend als Status Events worden geboekt.

 

U reist bijvoorbeeld naar het Weense operabal, de Fashion Week in Parijs of u beleeft “Behind the scene”-rondleidingen bij Airbus in Hamburg en Toulouse.

 

Bekijk in het statusmanagement of er momenteel een aanbieding voor een evenement voor u klaarligt.

 

Uw voordelen

Frequent Flyers met toegang tot de Status Events kunnen regelmatig Miles inwisselen voor exclusieve VIP-evenementen.

De aanbiedingen gelden voor Statusklanten met meer dan 10.000 Qualifying Points.

Doorgaans geldt: snel zijn is de moeite waard, want de aanbiedingen zijn altijd beperkt beschikbaar en razendsnel uitverkocht

Aanbiedingen met Status Events

U ontvangt aanbiedingen voor de evenementen als u in de loop der jaren meer dan 10.000 Qualifying Points heeft verzameld.

U ontvangt Qualifying Points met uw vluchten uitgevoerd door luchtvaartmaatschappijen die deel uitmaken van de Lufthansa Group en luchtvaartpartners die Miles & More als frequent flyer programma gebruiken.

 

Ten eerste tellen Qualifying Points mee voor de jaarlijkse kwalificatie van Frequent Traveller of Senator. Ten tweede kunt u ze jarenlang verzamelen om de levenslange status van Frequent Traveller of Senator te bereiken.