We noticed you are using Internet Explorer 11, this web browser is no longer supported, your experience might be degraded.

Hallo, hoe kunnen wij u helpen?

Zo wisselt u uw Miles in

Woman recieving flowers at home

U kan uw Miles inwisselen in onze wereld van awards zodra u 3.000 award miles hebt verzameld. Ontdek bijvoorbeeld exclusieve artikelen in de Lufthansa WorldShop of boek een hotel of huurauto. Een andere optie is om verder te gaan met Miles verzamelen om daarna op reis te vertrekken dankzij een vluchtaward vanaf 15.000 award Miles.

Lees de belangrijke informatie over het inwisselen van Miles, meer details over hoe u uw Miles kunt uitgeven en een stap-voor-stap gids voor het bereiken van de  award van uw dromen

Wissel Miles in voor vluchtawards en upgrades2

Man with headphones smartphone and suitcase at the airport

U kan de award Miles gebruiken die u hebt verzameld voor een vluchtaward. Kies uw droombestemming en wissel uw Miles in bij het boeken Of trakteer uzelf op een upgrade naar een hogere reserveringsklasse. Leun lekker achterover en geniet van uw vlucht.

Zo werkt het

1.

Kies uw vluchtaward op onze internetpagina of in onze app.

2.

Boek uw vluchtaward en wissel uw award Miles in.

3.

Geniet van uw vluchtaward.

Compenseer uw CO2 voetafdruk met Miles

Woman texts on smartphone at the airport terminal

U kunt uw Miles gebruiken om het klimaat te beschermen in onze app. Compenseer heel eenvoudig de op uw vlucht gebaseerde CO2 voetafdruk door Miles te doneren aan “myclimate” of voor duurzame vliegtuigbrandstof (SAF).

Zo werkt het

1.

Open de app en voer uw inloggegevens in.

2.

Ga naar “Meest recent” bovenaan, selecteer dan “Mijn uitdaging” en open “mindfulflyer”.

3.

Klik op “Compenseer vluchten” en selecteer één of al uw vluchten.

4.

Kies hoe u uw CO2-voetafdruk compenseert, selecteer het gebruik van award Miles, en bevestig dan de betaling.

5.

U ontvangt een digitale badge die u kan delen op uw sociale netwerken om anderen te motiveren om mee te doen.

Wissel Miles in op uw reizen

Man with suitcase and smartphone enters hotel

Trakteer uzelf op een droomvakantie door uw award Miles in te wisselen voor een huurauto of hotel bij onze partnerbedrijven. Ga naar de sectie Miles inwisselen en ga op zoek naar een aanbieding van een hotel- of huurautopartner die bij u past, en haal nog meer uit uw trip.

Zo werkt het

1.

Kies uw reispartner op onze internetpagina of in onze app. U wordt dan meteen doorgeleid naar de internetpagina van de partner van uw keuze.

2.

Boek de aanbieding voor uw hotel of huurauto en maak gebruik van award Miles.

3.

Geniet van uw dream award.

U kunt zelfs een nog betere deal krijgen als u boekt via onze partner Hotels & Cars by Points.

Zo werkt het bij Hotels & Cars by Points

1.

Open het Hotels & Cars by Points-portaal op onze internetpagina. U wordt meteen naar de deals gebracht.

2.

Kies uw aanbieding. U kan uw award Miles gebruiken voor het volledige bedrag, of voor een deel ervan.

3.

Geniet van uw dream award.

DSC07138_1902_3_2

Gebruik uw award Miles om hulpprojecten van de help alliance te ondersteunen. Dat is de liefdadigheidsorganisatie van de Lufthansa Group. Doneer uw Miles en help bijvoorbeeld kinderen in Afrika en India om naar school te kunnen gaan of help om medische zorg voor families te voorzien.

Zo werkt het

1.

Selecteer het project op onze website waaraan u award Miles wil doneren.

2.

Log in met uw servicekaartnummer en voer het aantal Miles in dat u wil doneren.

3.

Uw donatie gaat dan via de help alliance rechtstreeks naar het project van uw keuze.

Miles inwisselen in de Lufthansa WorldShop

Woman with laptop uses blue credit card

U kan voor alle producten in de Lufthansa WorldShop betalen met award Miles. Hier vindt u een hele serie handige reisaccessoires, hoogkwalitatieve elektronica, home-ware en sportuitrusting, mode, cosmetica en nog veel meer. En naast dit alles zijn er exclusieve luchtvaartproducten die alleen te vinden zijn in de Lufthansa WorldShop.

Zo werkt het

1.

Selecteer de award van uw dromen op worldshop.eu of in een van de WorldShops op de luchthaven.

2.

U mag uw award Miles gebruiken voor het volledige bedrag, of voor een deel ervan (Cash & Miles).

3.

Geniet van uw dream award.

Meer informatie over Miles inwisselen

Hoelang zijn mijn Miles & More award Miles geldig?

Award Miles zijn geldig gedurende 36 maanden vanaf de datum van de activiteit. Ongebruikte Miles vervallen aan het einde van het betreffende kwartaal. We informeren u als volgt over de Miles-vervaldatum:

 

 

Zorg ervoor dat uw award Miles niet vervallen

Kan ik ook Miles geven als geschenk?

Met Miles & More kan u Miles schenken als cadeau. Er worden transactiekosten aangerekend. Draag Miles over of ontvang ze met onze partner Loylogic. U vindt meer informatie onder Transfer Miles.

 

U kan ook Miles inwisselen van uw eigen Miles-rekening voor awards en dan de awards cadeau doen, of vluchtawards boeken voor uw familie of vrienden.

 

Tip: als u Miles wil schenken aan een goed doel, raden wij aan gebruik te maken van de optie Miles-donatie. Kies eenvoudig een van onze liefdadigheidsprojecten en doneer de hoeveelheid van uw keuze.

Waar kan ik de actuele catalogus van de Lufthansa WorldShop vinden?

Blader door de actuele awardscatalogus van de Lufthansa WorldShop. U vindt de catalogus online als PDF. Daar vindt u een breed assortiment aan merchandise-awards die u bij de Lufthansa WorldShop kan krijgen door de award Miles te gebruiken die u hebt verzameld of via Cash & Miles (euros + Miles).

Hoe kan ik een vluchtaward boeken?

De snelste manier om uw ticket voor een vluchtaward te verkrijgen is door online te boeken via de internetpagina van Miles & More. Hier vindt u vluchtverbindingen met vrijwel al onze luchtvaartpartners die u direct kunt boeken.

 

Daarnaast helpt uw Miles & More Service Team u natuurlijk graag bij het maken van een reservering. Als u telefonisch wilt boeken, zorg dan dat u uw PIN om veiligheidsredenen bij de hand hebt.

 

Tip: als u graag informatie wil over ons ruime vluchtawardaanbod, bekijk dan eens ons nuttige voordelenoverzicht wanneer u vliegt en reist.