De ondersteuning voor uw huidige webbrowser is ingesteld. Om de volledige functionaliteit van de website en de veiligheid van uw gegevens te kunnen garanderen, verzoeken we u dringend over te schakelen op een moderne browser (bv. Safari of Firefox).

Hallo, hoe kunnen wij u helpen?

Zo werkt het inwisselen van Miles

Woman recieving flowers at home

Zodra u 3.000 award Miles hebt verzameld, kunt u uw Miles in onze awardomgeving inwisselen. Ontdek bv. exclusieve artikelen in de Worldshop of boek een hotel of een huurauto. Of spaar verder en u kunt vanaf 9.000 award Miles met een vluchtaward vertrekken.

Waar u vooral moet opletten, daar waar mogelijk, en hoe u stap voor stap uw gewenste award kunt verkrijgen, leggen wij u hier uit.

Miles inwisselen voor uw vluchtaward en upgrades2

Man with headphones smartphone and suitcase at the airport

De verzamelde award Miles kunt u voor een vluchtaward inzetten. Zoek naar uw gewenste bestemming en wissel bij het boeken van uw vlucht uw Miles in. Of gun uzelf een upgrade naar een hogere reserveringsklasse. Leun rustig achterover en geniet van uw vlucht.

Zo werkt het

1.

Selecteer uw vluchtaward op onze website of via onze app.

2.

Boek uw vluchtaward en wissel daarvoor uw award Miles in.

3.

Geniet van uw vluchtaward.

Met Miles kunt u uw ecologische voetafdruk compenseren

Woman texts on smartphone at the airport terminal

Via onze App kunt u uw Miles voor de klimaatbescherming gebruiken. Compenseer eenvoudig uw vluchtgerelateerde ecologische voetafdruk met een milesbesteding aan „myclimate“ of voor duurzame brandstof (SAF).

Zo werkt het

1.

Open de App en meld u aan met uw toegangsgegevens.

2.

Ga onder „Actueel“ bovenaan naar “My Challenge“ en open „mindfulflyer“.

3.

Klik op „Vlucht compenseren“ en selecteer één of alle vluchten.

4.

Selecteer de methode voor de compensatie van uw ecologische voetafdruk alsook het gebruik van award Miles en bevestig de betaling.

5.

U ontvangt een virtuele onderscheiding die u in uw sociale netwerken kunt delen, om anderen ertoe te brengen deel te nemen.

Miles inwisselen voor uw reis

Man with suitcase and smartphone enters hotel

Maak uw droomvakantie waar en wissel uw award Miles in voor een huurauto of een hotel bij één van onze partnerbedrijven. Zoek onder de rubriek Miles inwisselen het passende aanbod van een hotel- of autoverhuurpartner en haal het maximale uit uw reis.

Zo werkt het

1.

Selecteer uw reispartner op onze website of via onze app. U wordt onmiddellijk naar de website van de gewenste partner doorverwezen.

2.

Boek uw hotel of huurauto en betaal met award Miles

3.

Profiteer van uw gewenste award.

U kunt bijzonder voordelig boeken over het reisportaal van onze samenwerkingspartner Hotels & Cars by Points.

Zo werkt Hotels & Cars by Points

1.

Open het portaal Hotels & Cars by Points op onze website. U wordt onmiddellijk doorverwezen.

2.

Selecteer het aanbod. U kunt ofwel volledig ofwel gedeeltelijk met award Miles betalen.

3.

Profiteer van uw gewenste award.

DSC07138_1902_3_2

Ondersteun met uw award Miles het hulpproject van de non-profit organisatie van de Lufthansa Group, help alliance. Doneer bijvoorbeeld voor de scholing van kinderen in Afrika en Indië of voor de medische familiezorg.

Zo werkt het

1.

Selecteer het project op onze website waarvoor u uw award Miles wenst te doneren.

2.

Meld u aan met uw servicekaartnummer en voer het bedrag aan Miles dat u wenst te doneren in.

3.

Uw donatie wordt onmiddellijk doorgezonden naar het gewenste project via help alliance.

Miles inwisselen bij Worldshop 

Woman with laptop uses blue credit card

In de Worldshop kunt u alle producten met award Miles betalen. U vindt hier een ruim assortiment aan praktische reisaccessoires, hoogwaardige electronica, toebehoren voor sport en wooninrichting, mode, cosmetica en veel meer. Bijzondere highlights zijn de exclusieve luchtvaartproducten, die u enkel in de Worldshop vindt.

Zo werkt het

1.

Selecteer op worldshop.eu of in onze Worldshop stores in de luchthaven uw gewenste award.

2.

U kunt ofwel volledig ofwel gedeeltelijk (Cash & Miles) met award Miles betalen.

3.

Profiteer van uw gewenste award.

Meer informatie over Miles inwisselen

Hoe lang zijn mijn Miles & More award Miles geldig?

De award Miles zijn 36 maanden geldig vanaf de datum van de activiteit en vervallen - als ze niet worden gebruikt - op het einde van het kwartaal. Over de Miles-vervaldatum word je als volgt door ons geïnformeerd:

 

  • Op je online afschrift worden de Miles getoond, die aan het eind van het lopende en aan het eind van het volgende kwartaal vervallen.
  • In de online nieuwsbrief, waarvoor je je hier kunt aanmelden krijg je ongeveer twee maanden van tevoren een overzicht van alle Miles die aan het eind van het lopende kwartaal komen te vervallen.

    Tip: ter verduidelijking een voorbeeld: U bent op 12 december 2021 van Frankfurt naar New York gevlogen. Deze Miles vervallen na 36 maanden aan het einde van het volgende kwartaal, dus per 31.12.2024.

 

Stel uw award Miles veilig tegen de vervaldatum

Waar kan ik de actuele catalogus van de Lufthansa WorldShop vinden?

Blader door de actuele awardscatalogus van de Lufthansa WorldShop. U vindt de catalogus online als PDF. Daar vindt u een breed assortiment aan merchandise-awards die u bij de Lufthansa WorldShop kan krijgen door de award Miles te gebruiken die u hebt verzameld of via Cash & Miles (euros + Miles).

Waar vind ik de actuele Worldshop-catalogus?

Blader door de actuele awardscatalogus van de Worldshop, die online in pdf-formaat voor u beschikbaar is. Ontdek daar een veelzijdig aanbod voor u van merchandise-awards, die u in de Worldshop kunt verkrijgen door het inwisselen van uw verzamelde award Miles of via Cash Miles (€ + Miles).

Hoe kan ik een vluchtaward reserveren?

De snelste weg naar uw ticket voor een vluchtaward is een online reservering via de Miles & More-website: Hier vindt u vluchtverbindingen met bijna alle luchtvaartpartners en kunt u deze direct boeken.

 

Daarnaast helpt uw Miles & More Service Team u natuurlijk graag bij een reservering. Houd voor identificatie bij een telefonische boeking uw PIN-code paraat.

 

Tip: Wilt u meer weten over ons veelzijdige vluchtawardaanbod, bekijk dan gewoon ons behulpzame overzicht Voordelen bij het vliegen en reizen.