De ondersteuning voor uw huidige webbrowser is ingesteld. Om de volledige functionaliteit van de website en de veiligheid van uw gegevens te kunnen garanderen, verzoeken we u dringend over te schakelen op een moderne browser (bv. Safari of Firefox).

Hallo, hoe kunnen wij u helpen?

Laat een wens in vervulling gaan

Jan zet zijn muziek graag luid. En liefst van al kiest hij voor liveopnamen. Want dan heeft hij het gevoel dat hij in de stad op een zomerfestival zit, of op een concert van Metallica in Londen. Hoe meer decibels, hoe sneller zijn hartslag. Met de nieuwe koptelefoon van Bose, een verwennerijtje voor zichzelf dankzij zijn award Miles, kan Jan in zijn appartement een heavymetalconcert beleven wanneer hij maar wil. Zonder iemand anders lastig te vallen.

Wunschprämie erleben

Jan heeft echt een droom in vervulling zien gaan dankzij zijn award Miles. Wat is uw droom? Een vlucht naar Rome in de lente? Een cabrio voor een weekendje weg? Of een selectie exclusieve wijnen van de WorldShop? Er zijn zo veel manieren om uw award Miles om te zetten in iets heel speciaals. Registreer nu en beleef veel plezier met het verzamelen van Miles.