De ondersteuning voor uw huidige webbrowser is ingesteld. Om de volledige functionaliteit van de website en de veiligheid van uw gegevens te kunnen garanderen, verzoeken we u dringend over te schakelen op een moderne browser (bv. Safari of Firefox).

Hallo, hoe kunnen wij u helpen?

Onze Miles en Points in één oogopslag

U kan Miles verzamelen door te vliegen, te reizen, de krant te lezen, te winkelen, uw kredietkaart te gebruiken en op vele andere manieren. Deze Miles kan u vervolgens inwisselen voor vluchten of om uzelf te verwennen met iets speciaals.

 

Op vluchten met Miles & More luchtvaartpartners kan u ook Points verzamelen. U kan deze gebruiken om frequent flyer status te bereiken en te genieten van alle bijbehorende reisvoordelen.

Alles wat u moet weten over Miles

U kan Miles verzamelen op vluchten, autohuur, hotelovernachtingen, winkelen en nog veel meer bij onze vele partners en bij meer dan 35 luchtvaartmaatschappijen. U kan deze Miles inwisselen voor vluchtawards en een groot aantal uitstekende producten en ervaringen. We korten Miles vaak af met het Miles-symbool -M-.

Wat zijn onze Miles?

Miles zijn een bonus voor het vliegen met Miles & More luchtvaartpartners. U kan ze ook verzamelen met andere dagelijkse activiteiten, zoals autohuur, hotelovernachtingen of winkelen. Om ervan te profiteren hoeft u alleen maar uw servicekaartnummer op te geven wanneer u boekt, incheckt of voor producten betaalt bij onze partners. Uw Miles worden dan gecrediteerd op uw Miles & More rekening.

Maak uw dromen waar met Miles

U kan de Miles die u hebt verzameld al inwisselen vanaf 3.000 Miles. Hebt u niet genoeg Miles voor uw award? Geen probleem. Gebruik de Miles die u hebt en betaal de rest contant om uw droom waar te maken. Met onze Gemengde betalingsmethode Cash & Miles kan u Miles gedeeltelijk inwisselen voor vluchten van een toenemend aantal luchtvaartpartners of voor aankopen in Worldshop.

Miles inwisselen voor Points

Om de frequent flyer status-niveaus Frequent Traveller of Senator te bereiken of te verlengen, hebt u Points en Qualifying Points nodig. Met een Miles & More kredietkaart, die Miles-omwisseling omvat, kan u de Miles die u hebt verzameld omzetten in Points en Qualifying Points.1 Als Frequent Traveller hebt u ook de mogelijkheid om Miles om te wisselen als onderdeel van uw Extra Benefits.

Hoe lang zijn Miles geldig?

Miles zijn 36 maanden geldig en vervallen aan het einde van het kwartaal. Dus Miles die werden verzameld op 01.02.2022 vervallen op 31.03.2025. Het vervallen van Miles geldt niet voor Frequent Travellers, Senators of HON Circle-leden, zolang zij hun status behouden. Onbeperkte geldigheid van de Miles is ook beschikbaar voor houders van een Miles & More kredietkaart, afhankelijk van het land en het type kaart.

Alles wat u moet weten over Points

U kan Points, Qualifying Points en HON Circle Points verzamelen op vluchten met Miles & More luchtvaartpartners. Deze zijn essentieel voor het bereiken of verlengen van uw frequent flyer status, waardoor reizen over land of in de lucht nog comfortabeler wordt.

Wat is het verschil tussen Points, Qualifying Points en HON Circle Points?

Om Frequent Traveller- of Senator-status te bereiken, hebt u zowel Points als Qualifying Points nodig. U hebt HON Circle Points nodig om HON Circle-status te bereiken.

Bij welke luchtvaartmaatschappijen kan u Points verzamelen?

U kan Points verzamelen in alle reisklassen op vluchten uitgevoerd door Air Dolomiti, Austrian Airlines, Brussels Airlines, Discover Airlines, Eurowings, Lufthansa en SWISS, evenals met de luchtvaartpartners die Miles & More als frequent flyer programma gebruiken, d.w.z. Croatia Airlines, LOT Polish Airlines en Luxair, en alle andere Star Alliance luchtvaartpartners.

 

U kan Qualifying Points en HON Circle Points verzamelen met alle vluchten uitgevoerd door de volgende luchtvaartmaatschappijen: Lufthansa, SWISS, Austrian Airlines, Brussels Airlines, Eurowings, Discover Airlines, Air Dolomiti, Croatia Airlines, LOT Polish Airlines en Luxair.

 

HON Circle Points worden alleen toegekend voor Business en First Class.

Bereik frequent flyer status met Points

U wordt een Frequent Traveller als u 650 Points en 325 Qualifying Points verzamelt in een kalenderjaar. Om Senator-status te bereiken, hebt u 2.000 Points en 1.000 Qualifying Points nodig. Om HON Circle-status te bereiken, moet u 6.000 HON Circle Points verzamelen in een kalenderjaar. Elke status is ten minste één kalenderjaar geldig, vanaf de datum waarop de status is bereikt tot eind februari van het jaar dat volgt op het jaar na het bereiken van de status.

Word een frequent flyer

Verzamel Points, Qualifying Points en HON Circle Points op uw vluchten, bereik frequent flyer status en geniet van nog meer comfort op uw reizen.

 

Meer informatie

1

Miles-omwisseling via de Miles & More kredietkaart is beschikbaar in de volgende landen: Duitsland, Italië, Zwitserland, de VS, Spanje en Mexico.