De ondersteuning voor uw huidige webbrowser is ingesteld. Om de volledige functionaliteit van de website en de veiligheid van uw gegevens te kunnen garanderen, verzoeken we u dringend over te schakelen op een moderne browser (bv. Safari of Firefox).

Vanaf 01 januari 2024 veranderen onze algemene voorwaarden. Meer informatie vindt u hier.

Hallo, hoe kunnen wij u helpen?

Met een eVoucher reist u een klasse hoger

Passagier kijkt op zijn tablet in het vliegtuig - met een eVoucher reist u een klasse hoger

Een eVoucher is een elektronische tegoedbon voor een upgrade naar een hogere reisklasse.


Met een gewoon ticket voor een Europese vlucht in Economy Class kunt u bijvoorbeeld vliegen in Business Class, als u een eVoucher inwisselt voor die upgrade.

 

U krijgt twee resp. zes eVouchers zodra u de Senator- of HON Circle lidstatus bereikt. Als uw status wordt verlengd, ontvangt u opnieuw dit aantal eVouchers.1 Daarnaast kunt u eVouchers in het kader van de select benefits uitkiezen.

 

Zodra er een eVoucher voor u ter beschikking komt, brengen wij u daarover in de Miles & More Newsletter op de hoogte en wordt de eVoucher op uw Miles rekening getoond.

 

eVouchers zijn 24 maanden geldig.

 

Trouwens: Tot 31.03.2024 vervallen er geen eVouchers. Dit geldt ook voor eVouchers die na annulering van een vlucht weer zijn bijgeschreven.

Uw voordelen

eVouchers kunnen bij alle Star Alliance leden worden ingewisseld, afhankelijk van de bestemming, luchtvaartmaatschappij, reisklasse en reserveringsklasse.

Met een eVoucher kunt u op internationale vluchten binnen een awardregio een klasse hoger vliegen.

Op een intercontinentale vlucht2 kunnen, afhankelijk van de bestemming, luchtvaartmaatschappij, reis- en reserveringsklasse een tot drie eVouchers worden ingewisseld voor een upgrade.

eVouchers zijn 24 maanden geldig.

Tot 31.03.2024 vervallen er geen eVouchers.

Zo wisselt u uw eVoucher in

U heeft verschillende mogelijkheden om eVouchers in te wisselen:

 

  • Online direct bij de boeking van uw upgrade-award
  • Telefonisch via uw plaatselijke Service Team
  • Bij meerdere luchtvaartpartners bij het inchecken op de vluchthaven

 

Goed om te weten: Gebruikte eVouchers boeken we automatisch van uw Miles rekening af. Uw upgrade voegen we in ons boekingssysteem elektronisch aan uw vluchtboeking toe. Hiervoor heeft u geen verdere vluchtdocumenten nodig.

 

1

Houd er rekening mee dat eVouchers pas op uw rekening worden geboekt nadat u uw nieuwe Senator-servicekaart of uw HON Circle lidkaart heeft ontvangen. Voortijdige inzet - bijvoorbeeld omdat u al voldaan heeft aan alle voorwaarden voor de latere handhaving van uw status - is niet mogelijk.

2

Intercontinentale vluchten zijn vluchten die twee verschillende awardregio's verbinden, bijvoorbeeld een reis van Europa naar Noord-Amerika.