De ondersteuning voor uw huidige webbrowser is ingesteld. Om de volledige functionaliteit van de website en de veiligheid van uw gegevens te kunnen garanderen, verzoeken we u dringend over te schakelen op een moderne browser (bv. Safari of Firefox).

Hallo, hoe kunnen wij u helpen?

Loyaliteit wordt beloond: Levenslange status

Prelaunch Warmup

Om onze waardering voor hun loyaliteit op lange termijn te tonen, belonen we onze leden met de Frequent Traveller levenslange en Senator levenslange status. Dit betekent dat u nu kunt genieten van eindeloze voordelen die reizen aangenamer en comfortabeler maken.

milesandmore-2310-status-lp-lifetime-status-en

Hoe bereikt u levenslange status?

Verzamel in de loop der jaren 30.000 Qualifying Points en u bereikt automatisch de Frequent Traveller levenslange status. Als u blijft verzamelen en 40.000 Qualifying Points haalt, bereikt u de Senator levenslange status.

Frequent Traveller levenslange of Senator levenslange status bereiken via Status Stars-punten

De basis voor het bereiken van levenslange status is de som van alle Qualifying Points die u in de loop der jaren verzamelt op vluchten met luchtvaartmaatschappijen die deel uitmaken van de Lufthansa Group en luchtvaartpartners die Miles & More als frequent flyer programma gebruiken.

 

Natuurlijk wordt er rekening gehouden met uw bestaande statuslidmaatschap. De Status Stars-punten die u heeft verzameld t.e.m. 31.12.2023 worden omgezet naar Qualifying Points voor het bereiken van de Frequent Traveller levenslange of Senator levenslange status.

 

Eén Status Stars-punt is gelijk aan twee Qualifying Points. Alle statusklanten met vier of vijf Status Stars worden daarom begin 2024 automatisch Senator levenslang. Reizigers die tegen eind 2023 drie Status Stars hebben bereikt, ontvangen de Frequent Traveller levenslange status. Uw nieuwe statuskaart wordt u eind februari automatisch toegestuurd.

 

Vanaf midden januari 2024 kunt u onder uw Miles & More-status zien hoeveel Qualifying Points u heeft verzameld om levenslange status te bereiken, inclusief het equivalent in Status Stars-punten.

Veelgestelde vragen

Waar kan ik zien hoeveel Qualifying Points ik al heb verzameld om in aanmerking te komen als Frequent Traveller levenslang/Senator levenslang?

De Qualifying Points die u heeft verzameld om de Frequent Traveller levenslange of Senator levenslange status te bereiken, kunt u vanaf midden januari vinden onder uw status op de Miles & More-app of op miles-and-more.com.

Welke voordelen krijg ik met levenslange status?

U krijgt alle voordelen van de Frequent Traveller- of Senator-status.

Wordt levenslange status werkelijk toegekend voor het hele leven?

Ja, er staat geen tijdslimiet op de Frequent Traveller levenslange en Senator levenslange status. De vervaldatum op uw kaart heeft alleen betrekking op de kaart zelf en niet op uw levenslange status. Alle kaarten hebben een vaste geldigheidsduur en worden regelmatig vervangen. Ruim voordat uw huidige kaart verloopt, krijgt u een nieuwe kaart toegestuurd.

Kan ik als Frequent Traveller levenslang of Senator levenslang nog een hogere status bereiken, bijvoorbeeld Senator of HON Circle?

U kunt altijd een status omhoog gaan, bijvoorbeeld van Senator levenslang naar HON Circle-lid of van Frequent Traveller levenslang naar Senator.

Moeten statusklanten die Frequent Traveller levenslang/Senator levenslang bereiken een status aanhouden om aan de criteria te voldoen?

Nee, kwalificatie als Frequent Traveller levenslang of Senator levenslang vindt plaats wanneer het vereiste aantal Qualifying Points is bereikt, ongeacht de huidige status.

Ik heb reeds de Senator levenslang-status​, verandert er iets aan mijn status na de omschakeling op 01.01.2024?

Nee, Senator levenslang blijft levenslang geldig onder het nieuwe statusprogramma. Er zal echter een technische omschakeling plaatsvinden. Wij zullen u eind februari 2024 een nieuwe kaart sturen met een nieuw servicekaartnummer. Houders van een Miles & More kredietkaart moeten er rekening mee houden dat wanneer wij de nieuwe kaart sturen, ook het nummer van de kredietkaart zal veranderen. Uw huidige kaart blijft geldig totdat u uw nieuwe kaart ontvangt. Het goede nieuws is: u ontvangt ook 4 upgrade vouchers (eVouchers) met de omschakeling.

Zullen er nog Status Stars zijn?

Aangezien Status Stars en Status Stars-punten niet langer zullen bestaan, zullen deze niet langer zichtbaar zijn op uw statuskaart of de online kanalen. U zult nog steeds toegang hebben tot exclusieve Status events en een lidmaatschap met een lange geldigheidsduur zal beloond worden met Frequent Traveller levenslange en Senator levenslange status.

Zal de kaart met Status Stars vanaf januari 2024 niet meer geldig zijn?

Nee, kaarten met Status Stars blijven geldig.

Krijg ik een nieuw bagagelabel zonder Status Stars?

Nee, bagagelabels worden niet automatisch omgeruild. U kunt bagagelabels met Status Stars blijven gebruiken.