We noticed you are using Internet Explorer 11, this web browser is no longer supported, your experience might be degraded.

Hallo, hoe kunnen wij u helpen?

Heeft u niet voldoende award Miles voor een vluchtaward? Gebruik dan Cash & Miles

Een man kijkt op zijn tablet – Wissel award Miles in voor vluchtboekingen via lufthansa.com met Cash & Miles

De bestemming van uw dromen is dichterbij dan u denkt. Met Cash & Miles kunt u volledig of gedeeltelijk met award Miles betalen voor op lufthansa.com geboekte vluchten met Star Alliance-leden, Eurowings en Eurowings Discover. Zo moet u minder cash betalen.

Uw vlucht boeken met Cash & Miles

U kunt onze dienst gebruiken met een saldo van minstens 3.000 Miles en uw award Miles proportioneel inwisselen voor uw ticket voor alle Star Alliance-vluchten en vluchten met Eurowings en Eurowings Discover

 

Zo werkt het

 

1. Log in op lufthansa.com met uw Miles & More-servicekaartnummer en uw PIN.

2. Kies uw gewenste vlucht in het boekingsscherm.

3. Geef het aantal award Miles aan dat u wilt inwisselen en vervolledig op veilige wijze de betaling.

 

Boek nu uw vlucht

 

Goed om te weten

Dit aanbod is van toepassing op alle serviceklassen en alle beschikbare internationale routes.

Cash & Miles kan niet gebruikt worden voor binnenlandse vluchten, behalve voor vluchten binnen Duitsland.

Het vluchttarief wordt berekend op basis van de totale ticketprijs, taksen en toeslagen inbegrepen.

Met elke vlucht met Cash & Miles kunt u nieuwe Miles verzamelen.

Veelgestelde vragen over Cash & Miles

In welke landen kan ik Cash & Miles gebruiken?

Algerije, Angola, Australië, Azerbeidzjan, Bahrein, België, Bosnië-Herzegovina, Bulgarije, Canada, China, Cyprus, Denemarken, Duitsland, Egypte, Equatoriaal Guinee, Estland, Filipijnen, Finland, Frankrijk, Georgië, Griekenland, Hongarije, Hongkong, Ierland, Indonesië, IJsland, India, Israël, Italië, Japan, Jordanië, Kazachstan, Koreaanse Republiek, Koeweit, Kroatië, Letland, Libanon, Litouwen, Luxemburg, Maleisië, Malta, Marokko, Montenegro, Nederland, Nieuw-Zeeland, Noorwegen, Oekraïne, Oman, Oostenrijk, Polen, Portugal, Qatar, Roemenië, Rusland, Saoedi-Arabië, Servië, Singapore, Slowakije, Slovenië, Spanje, Taiwan, Thailand, Tsjechië, Tunesië, Turkije, Turkmenistan, Verenigde Arabische Emiraten, Verenigde Staten, Verenigd Koninkrijk, Vietnam, Wit-Rusland, Zuid-Afrika, Zweden, Zwitserland

Welke betalingsmethoden zijn van toepassing voor Cash & Miles?

Meer informatie vindt u hier.

Waarom is de Cash & Miles-optie niet zichtbaar?

Dat kan verschillende redenen hebben: ofwel heeft u zich nog niet aangemeld op lufthansa.com met uw inloggegevens, of u hebt nog niet het vereiste aantal Miles van minstens 3.000 award Miles verzameld. Daarnaast is Cash & Miles nog niet beschikbaar op alle markten.

Welke diensten (vluchten, taksen, toeslagen en heffingen of upgrades) kan ik betalen met Cash & Miles?

Met Cash & Miles kunt u uw verzamelde award Miles gebruiken om een vlucht volledig of voor een deel te betalen. Het vluchttarief wordt berekend op basis van de totale ticketprijs, taksen, heffingen en toeslagen inbegrepen. Cash & Miles kan niet gebruikt worden voor het kopen van upgrades. Die kunnen gekocht worden via de gebruikelijke optie voor het rechtstreeks boeken van een upgrade via Miles & More op www.miles-and-more.com.

Wat is het verschil tussen Cash & Miles en een gewone vluchtaward?

Vluchten zijn een geliefde award in het Miles & More-programma. Ze voeren de lijst aan van wat onze leden op prijs stellen. We bieden aantrekkelijke vluchtaanbiedingen voor een consequent aantal Miles met de vluchtawards die al beschikbaar zijn in het Miles & More-programma. Toch is het aantal beschikbare vluchtawards beperkt. Soms zijn onze vluchten uitverkocht, vooral tijdens bepaalde seizoenspieken – zoals tijdens vakantieperiodes. 
 
Met Cash & Miles bieden we u een bijkomende optie voor het inwisselen van verzamelde award Miles. U kunt uw award Miles nu volledig of gedeeltelijk inwisselen op lufthansa.com voor alle standaardvluchten met een Star Alliance-lid en voor vluchten met Eurowings en Eurowings Discover, waarbij u het deel van uw vliegtuigticket dat u cash betaalt kunt verminderen. Ook de voorwaarden van het ticket zijn identiek aan die voor een normaal vliegtuigticket. De berekening van Cash & Miles is gebaseerd op de ticketprijs op de dag van de reservering. De prijs wordt omgezet naar Miles. Het aantal benodigde Miles is ook afhankelijk van de vlucht, serviceklasse en het aantal gebruikte Miles. 
 
Cash & Miles is bedoeld als een aanvulling op de vluchtawards en de bestaande awardstabel. Door dit systeem in te voeren hebben we een bijkomende optie gecreëerd voor het inwisselen van Miles voor vluchten in het Miles & More-programma.