De ondersteuning voor uw huidige webbrowser is ingesteld. Om de volledige functionaliteit van de website en de veiligheid van uw gegevens te kunnen garanderen, verzoeken we u dringend over te schakelen op een moderne browser (bv. Safari of Firefox).

Hallo, hoe kunnen wij u helpen?

Wat is een eVoucher?

Een eVoucher is een elektronische voucher voor een upgrade naar een hogere reisklasse. Zodra u de Senator-status bereikt, ontvangt u twee eVouchers; wanneer u zich kwalificeert als HON Circle-lid, ontvangt u vier eVouchers. Elke eVoucher is 24 maanden geldig.

 

Telkens wanneer u uw status verlengt, ontvangt u ook hetzelfde aantal eVouchers. Let op dat het betreffende aantal eVouchers pas op uw account wordt gecrediteerd nadat uw nieuwe Senator- of HON Circle-lidkaart is uitgegeven. Ze kunnen vóór dit moment nog niet worden toegekend, bijvoorbeeld op basis van het voldoen aan alle voorwaarden voor het toekomstige behoud van uw status.

 

U kunt uw eVouchers inwisselen voor vluchten bij alle Miles & More luchtvaartpartners die upgrades aanbieden. Elke upgrade geldt voor slechts één traject van de reis, niet voor een heen- en terugvlucht. Het is niet altijd mogelijk om uw upgrade vouchers naar wens te gebruiken. Houd er rekening mee dat eVouchers alleen kunnen worden ingewisseld onder bepaalde voorwaarden en waar beschikbare capaciteit wordt verwacht.

 

Er zijn verschillende mogelijkheden voor het inwisselen van eVouchers met een volledig betaald ticket (in bepaalde boekingsklassen):

 

  • Rechtstreeks online bij het boeken van uw upgrade award
  • Telefonisch via uw Miles & More Service Team
  • Als u rechtstreeks op de luchthaven incheckt

 

Na gebruik worden de eVouchers automatisch afgeschreven van uw Miles & More rekening. Uw upgrade wordt elektronisch toegevoegd aan uw vluchtboeking in het boekingssysteem. U heeft geen bijkomende vluchtdocumenten nodig.