De ondersteuning voor uw huidige webbrowser is ingesteld. Om de volledige functionaliteit van de website en de veiligheid van uw gegevens te kunnen garanderen, verzoeken we u dringend over te schakelen op een moderne browser (bv. Safari of Firefox).

Actueel veiligheidsadvies

Er doen momenteel verschillende phishing e-mails de ronde met Miles & More als zogenaamde afzender. Vertrouw deze e-mails niet; ze werden niet verzonden door Lufthansa of Miles & More. Gelieve geen persoonsgegevens door te geven als u zo een e-mail ontvangt, klik niet op hyperlinks en open ook geen bijlagen. Meer informatie over phishing

Hallo, hoe kunnen wij u helpen?

Wat is een eVoucher?

Een eVoucher is een elektronische waardebon voor een upgrade naar een hogere reisklasse. Zodra u de Senator-status bereikt, ontvangt u twee eVouchers en bij de kwalificatie als HON Circle-lid krijgt u vier eVouchers. De eVouchers zijn elk 24 maanden geldig.

 

Ook met iedere verlenging van uw status krijgt u het overeenkomstige aantal eVouchers. Houd er rekening mee dat de eVouchers pas op uw account worden geboekt nadat u uw nieuwe Senator of HON Circle-lidkaart heeft ontvangen. Voortijdige toekenning, bijvoorbeeld als u aan alle voorwaarden voor latere handhaving van uw status voldaan heeft, is niet mogelijk.

 

U kunt uw eVoucher inwisselen voor vluchten met alle Miles & More-luchtvaartpartners die u upgrades aanbieden. De upgrades hebben hierbij telkens betrekking op één enkele vlucht, dus niet de heen- en terugvlucht.

 

Er zijn verschillende mogelijkheden om eVouchers in combinatie met een volledig betaald ticket (in bepaalde reserveringsklassen) in te wisselen:

 

  • Online direct bij de boeking van uw upgrade award
  • Telefonisch via Uw Miles & More Service Team
  • Bij de check-in direct op de luchthaven

 

Gebruikte eVouchers worden automatisch van uw Miles & More rekening afgeschreven. Uw upgrade wordt elektronisch aan uw vluchtboeking toegevoegd in het boekingssysteem. Hiervoor heeft u geen verdere vluchtdocumenten nodig.