Hallo, hoe kunnen wij u helpen?

Alles wat u moet weten over eVouchers

Een eVoucher is een elektronische voucher voor een upgrade. Zodra u de status van Senator of HON Circle-lid hebt bereikt, krijgt u twee of zes eVouchers die elk 24 maanden geldig zijn.

Elke keer dat u uw status verlengt ontvangt u hetzelfde aantal eVouchers per twee jaar. Let op dat het betreffende aantal eVouchers alleen op uw rekening wordt bijgeschreven nadat uw nieuwe Senator- of HON Circle lidkaart is uitgegeven. Ze kunnen niet sneller worden verstrekt als u bijvoorbeeld al aan de voorwaarden voor behoud van uw status heeft voldaan.

U kunt uw eVouchers inwisselen voor vluchten bij elke Miles & More-luchtvaartpartner die upgrades aanbiedt (behalve Condor). De upgrades zijn elk van toepassing op een deel van de reis; niet op een heen- en terugreis.

Er zijn verschillende mogelijkheden voor inwisselen van eVouchers met een volledig betaald ticket (in bepaalde reserveringsklassen):

 

  • Direct online bij het boeken van uw upgrade award

  • Telefonisch via uw Miles & More-serviceteam
  • Bij inchecken op de luchthaven

    Gebruikte eVouchers worden automatisch afgeschreven van uw Miles & More-rekening. Uw upgrade wordt elektronisch toegevoegd aan uw vluchtboeking in het boekingssysteem. U heeft hiervoor geen extra vluchtdocumenten nodig.
ufuwbcquasdwyyctawdw