We noticed you are using Internet Explorer 11, this web browser is no longer supported, your experience might be degraded.

Hallo, hoe kunnen wij u helpen?

Alles wat u moet weten over de eVoucher

Een eVoucher is een elektronische tegoedbon voor een upgrade. Zodra u de status van Senator of HON Circle-lid bereikt, ontvangt u twee resp. zes eVouchers, die ieder 24 maanden geldig zijn.

Met iedere verlenging van uw status krijgt u om de twee jaar het overeenkomstige aantal eVouchers. Houd er rekening mee dat eVouchers pas op uw rekening worden geboekt nadat de nieuwe Senator of HON Circle-lidkaart op uw rekening is bijgeschreven. Voortijdige toekenning, bijvoorbeeld als u aan alle voorwaarden voor latere handhaving van uw status voldaan heeft, is niet mogelijk.

U kunt uw eVoucher inwisselen voor vluchten met alle Miles & More-luchtvaartpartners die u upgrades aanbieden. De upgrades hebben hierbij telkens betrekking op één enkele vlucht, dus niet de heen- en terugvlucht.

Er zijn verschillende mogelijkheden om het eVoucher in combinatie met een volledig betaald ticket (in bepaalde reserveringsklassen) in te wisselen:

 

  • Online direct bij de boeking van uw upgrade-award
  • Telefonisch via uw Miles & More Serviceteam
  • Direct bij de check-in op de luchthaven

    eVouchers die zijn ingezet worden automatisch van uw Miles & More rekening afgeschreven. Uw upgrade voegen we elektronisch aan uw vluchtboeking toe in ons boekingssysteem. Hiervoor heeft u geen verdere vluchtdocumenten nodig.