De ondersteuning voor uw huidige webbrowser is ingesteld. Om de volledige functionaliteit van de website en de veiligheid van uw gegevens te kunnen garanderen, verzoeken we u dringend over te schakelen op een moderne browser (bv. Safari of Firefox).

Actueel veiligheidsadvies

Er doen momenteel verschillende phishing e-mails de ronde met Miles & More als zogenaamde afzender. Vertrouw deze e-mails niet; ze werden niet verzonden door Lufthansa of Miles & More. Gelieve geen persoonsgegevens door te geven als u zo een e-mail ontvangt, klik niet op hyperlinks en open ook geen bijlagen. Meer informatie over phishing

Hallo, hoe kunnen wij u helpen?

Kan ik in alle reserveringsklassen Miles en Points verzamelen en welke reserveringsklassen zijn er eigenlijk?

Onze luchtvaartpartners bieden u verschillende reisklassen: Economy Class, Business en indien van toepassing ook Premium Economy Class en First Class. Binnen deze reisklassen bestaan verschillende reserveringsklassen die verschillen op het gebied van prestaties (omboekbaarheid, uiterste boekingsdatum enz.) en prijs.
Het verschil tussen reisklassen is aan boord zelf niet zichtbaar, maar zit vooral in de flexibiliteit van de tickets wat betreft wijzigingen en annuleringen.

Wat betreft het verzamelen van Miles en Points, geeft bijna elke boekingsklasse op alle lijnvluchten met onze luchtvaartpartners recht op een creditering. Enkel voor vluchtawards en bepaalde speciale tarieven worden geen Miles en Points gecrediteerd.

 

Meer informatie daarover vindt u onder de gedetailleerde informatie van onze individuele luchtvaartpartners.