De ondersteuning voor uw huidige webbrowser is ingesteld. Om de volledige functionaliteit van de website en de veiligheid van uw gegevens te kunnen garanderen, verzoeken we u dringend over te schakelen op een moderne browser (bv. Safari of Firefox).

Hallo, hoe kunnen wij u helpen?

Kan ik Miles en Points verzamelen in alle boekingsklassen en welke boekingsklassen zijn beschikbaar?

Onze luchtvaartpartners bieden u verschillende reisklassen: Economy Class, Business Class en waar beschikbaar ook Premium Economy Class en First Class. Om het boeken te vergemakkelijken, zijn er binnen deze reisklassen verschillende boekingsklassen die verschillen wat betreft diensten (omboekopties, periodes om vooraf te reserveren, enz.) en prijs.
Verschillen binnen een reisklasse zijn aan boord niet duidelijk, maar komen vooral tot uiting in de flexibiliteit van het ticket met betrekking tot omboekingen en terugbetalingen.

U kunt in bijna elke boekingsklasse op alle lijnvluchten van onze luchtvaartpartners Miles en Points verzamelen. Alleen voor vluchtawards en sommige speciale tarieven kunnen Miles en Points niet worden gecrediteerd.

 

Exacte informatie over dit onderwerp kunt u vinden in de gedetailleerde informatie over onze individuele luchtvaartpartners.