We noticed you are using Internet Explorer 11, this web browser is no longer supported, your experience might be degraded.

Hallo, hoe kunnen wij u helpen?

Werken voor Miles & More GmbH

Portrait of smiling businesswoman

Miles & More GmbH is een 100% dochter van Deutsche Lufthansa AG en geeft vorm aan de wereldwijde activiteiten en expertise van Europa’s toonaangevende frequent flyer- en awardsprogramma. Meer dan 25 jaar ervaring en samenwerking met 300 partnerbedrijven wereldwijd maken van het bedrijf een expert in persoonlijke klantenservice en klantbehoud.

Als medewerker van Miles & More GmbH maakt u deel uit van een dynamische bedrijf in de uitdagende omgeving van een internationaal luchtvaartbedrijf.

 

U kunt interessante verantwoordelijkheden verwachten in een werkomgeving met open communicatie en meer dan genoeg creatieve kansen. Tegelijkertijd bieden we u andere aantrekkelijke voordelen (zoals werktickets en reiskortingen), alsmede een moderne werkplek met de meest actuele apparatuur. We helpen u graag bij uw persoonlijke ontwikkeling.


Kom werken bij Miles & More GmbH en maak deel uit van de Lufthansa-familie!

Solliciteer online

Hoe werkt het? Registreer u op het be-Lufthansa sollicitatieportaal en maak uw eigen profiel aan. Op die manier kunt u eenvoudig solliciteren bij passende functies.