De ondersteuning voor uw huidige webbrowser is ingesteld. Om de volledige functionaliteit van de website en de veiligheid van uw gegevens te kunnen garanderen, verzoeken we u dringend over te schakelen op een moderne browser (bv. Safari of Firefox).

Hallo, hoe kunnen wij u helpen?

Werken voor Miles & More GmbH

Portrait of smiling businesswoman

Miles & More GmbH is een volledige dochteronderneming van Deutsche Lufthansa AG en bundelt de wereldwijde activiteiten en kennis van het grootste loyaliteitsprogramma van Europa voor mensen die vaak onderweg zijn. Dankzij 30 jaar ervaring en samenwerking met meer dan 200 wereldwijde partnerbedrijven is het bedrijf uitgegroeid tot een expert in persoonlijke klantenservice en klantbehoud.

Als medewerker van Miles & More GmbH maakt u deel uit van een dynamische bedrijf in de uitdagende omgeving van een internationaal luchtvaartbedrijf.

 

U kunt interessante verantwoordelijkheden verwachten in een werkomgeving met open communicatie en meer dan genoeg creatieve kansen. Tegelijkertijd bieden we u andere aantrekkelijke voordelen (zoals werktickets en reiskortingen), alsmede een moderne werkplek met de meest actuele apparatuur. We helpen u graag bij uw persoonlijke ontwikkeling.


Kom werken bij Miles & More GmbH en maak deel uit van de Lufthansa-familie!

Solliciteer online

Hoe werkt het? Registreer u op het be-Lufthansa sollicitatieportaal en maak uw eigen profiel aan. Op die manier kunt u eenvoudig solliciteren bij passende functies.