ufuwbcquasdwyyctawdw

Hallo, hoe kunnen wij u helpen?

Alle informatie over uw Miles & More-rekeningnummer, servicekaartnummer, persoonlijke PIN-code en uw gebruikersnaam en wachtwoord

Zodra u zich met succes hebt aangemeld bij Miles & More hebben wij uw rekening gekoppeld aan uw 9-cijferige klantnummer. Dit klantnummer verandert gedurende uw lidmaatschap niet en alle servicekaartnummers, die u in de loop der tijd ontvangt, worden daaronder opgeslagen. U vindt uw klantnummer in uw Miles rekening op onze website.

Met uw geldige servicekaartnummer en de daarbij behorende PIN-code kunt u alle diensten van ons frequent flyer programma gebruiken. De beide nummers doen daarnaast dienst als aanmeldgegevens voor uw persoonlijke online omgeving. Als u uw PIN-code bent vergeten dan kunt u eenvoudig via

PIN vergeten een nieuwe aanvragen. Hier kunt u uw PIN wijzigen

Bent u echter uw kaartnummer vergeten, neemt u dan contact op met uw Miles & More-serviceteam.

Naast uw kaartnummer en uw PIN-code heeft u de mogelijkheid een gebruikers-ID en wachtwoord op te slaan, die u kunt gebruiken voor aanmelding. Uw wachtwoord kunt u opnieuw aanvragen. Mocht u uw gebruikers-ID vergeten zijn dan kunt u gebruik maken van uw servicekaartnummer en PIN-code om uw Miles rekening online te openen. Uw gebruikers-ID vindt u dan in uw profiel.

ufuwbcquasdwyyctawdw