ufuwbcquasdwyyctawdw

Hallo, hoe kunnen wij u helpen?

Lufthansa WorldShop Logo

Wereldberoemde merken online shoppen in de Lufthansa WorldShop

Vanaf 3.000-M-

  • Geselecteerde merkartikelen en diensten

  • Airport Delivery mogelijk

  • Gemengde betaling mogelijk

  • Regelmatig voordelige speciale aanbiedingen

Maak uw leven mooier! In de Lufthansa WorldShop vindt u een overvloed aan geselecteerde merkartikelen. Laat u inspireren door de diversiteit en wissel uw award Miles in tegen exclusieve artikelen.

Zo wisselt u award Miles in bij Lufthansa WorldShop

In de productbeschrijvingen ziet u bij elk beschikbare product de benodigde award Miles. De door u gebruikte award Miles worden automatisch afgeschreven.

Voorwaarden voor uitgeven van Miles

  • Online-bestellingen in de WorldShop worden binnen de EU geleverd.
  • WorldShop Airport Delivery: wanneer u naar of via de luchthaven van Frankfurt of München reist, kunt u - waar u ook woont - bepaalde artikelen in de onlineshop bestellen en bij aankomst of tijdens het overstappen in de luchthaven van Frankfurt of München afhalen. Meer informatie vindt u op worldshop.eu/airportdeliveryufuwbcquasdwyyctawdw.
  • Vanaf 1 oktober 2015 kunnen Miles & More-leden die woonachtig zijn in Polen hun Miles helaas niet meer inwisselen voor WorldShop-producten op worldshop.eu. De overige betalingsmogelijkheden blijven vanzelfsprekend bestaan. De WorldShop-luchthavenwinkels en de verkoop aan boord bij Lufthansa en Swiss International Air Lines zijn niet van toepassing op de uitsluiting. We betreuren de ontstane situatie. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het Miles & More Service Center in Warschau via +48 22 5 777 222.

Verwennen met prachtige awards

In de WorldShop vindt u wereldberoemde merken van Alessi tot Zwiesel in de prachtigste vorm.

Met exclusieve aanbiedingen kunt u hoogwaardige awards in de categorieën Travel, Lifestyle, Home & Living, WorldShop-vinotheek, Sports & Wellness, Kids & Fun, Entertainment & Media en Lufthansa & Aviation in de wacht slepen.

Profiteer ook van voordelige aanbiedingen.

Vanaf 3.000 Miles geselecteerde producten in de Lufthansa WorldShop 

Vanaf 3.000 award Miles ontvangt u exclusieve merkproducten in de Lufthansa WorldShop. De benodigde hoeveelheid award Miles is zichtbaar in de productbeschrijving. Resterende bedragen kunnen in euro’s bijbetaald worden. Met behulp van de zoekfunctie kunt u alle awards voor een bepaald aantal Miles weergeven.

 

Bestel uw award nu online in de Lufthansa WorldShop.

Meer aanbiedingen van de partner