De ondersteuning voor uw huidige webbrowser is ingesteld. Om de volledige functionaliteit van de website en de veiligheid van uw gegevens te kunnen garanderen, verzoeken we u dringend over te schakelen op een moderne browser (bv. Safari of Firefox).

Ons nieuwe statusprogramma vanaf 01.01.2024

Vanaf 31.12.2023 om 18:00 uur (CET) tot ongeveer 02.01.2024 om 18:00 uur wordt het statusprogramma voor u gewijzigd. U zult daarom niet kunnen inloggen op miles-and-more.com en in de Miles & More-app. Meer info

Hallo, hoe kunnen wij u helpen?

Status Stars – een onderscheiding voor langjarige Frequent Flyers

Publiek op een vooraanstaand evenement - Status Stars: een bekroning voor langdurige frequent flyers

Frequent Flyers met een langjarige status ontvangen een bijzondere onderscheiding: Status Stars. Het aantal sterren hangt af van de vraag hoe lang u de status heeft. Deze sterren verfraaien de Miles & More-servicekaarten en bagagelabels van Frequent Travellers, Senators en HON Circle-leden.

Als Status Stars-houder ontvangt u maandelijks exclusieve aanbiedingen voor topevenementen met VIP-arrangementen in de meest opwindende steden. U reist bijvoorbeeld naar het Weense Operaball, de Fashion Week in Parijs of u beleeft “Behind the scene”-rondleidingen bij Airbus in Hamburg en Toulouse. Deze aanbiedingen zijn speciaal afgestemd op deze exclusieve doelgroep en kunnen uitsluitend door Status Stars-houders worden geboekt.

Bekijk in het statusmanagement of er momenteel een aanbieding voor een evenement voor u klaarligt.
 

 

Uw voordelen

Deelnemers met minstens een Status Star hebben regelmatig de mogelijkheid award Miles in te wisselen voor exclusieve VIP-Events.

De aanbieding geldt uitsluitend voor Status Stars-houders.

Doorgaans geldt: Snel zijn is de moeite waard, want de aanbieding is altijd beperkt en snel volgeboekt.

Uw Status Stars zijn zichtbaar geplaatst op uw statuskaart en uw bagagelabel.

Zo ontvangt u Status Stars

Status Stars kunt u niet bij Miles & More-partners verzamelen, maar u ontvangt ze als waardering voor de lange duur van uw status. Hoe langer u een Frequent Flyer-status heeft, des te meer punten u ontvangt. Als Frequent Traveller ontvangt u een punt per dag, als Senator twee punten per dag en als HON Circle-lid drie punten per dag. Het aantal verleende sterren hangt af van het aantal punten dat u heeft.

 

De sterren zijn onbeperkt geldig. Mocht u uw status tijdelijk verliezen, dan worden de sterren na hernieuwd bereiken van uw status weer getoond.

 

Aantal Status Stars
Aantal punten
1 ster
Vanaf 5.000 punten

2 sterren

Vanaf 10.000 punten

3 sterren

Vanaf 15.000 punten

4 sterren

Vanaf 20.000 punten

5 sterren

Vanaf 25.000 punten