De ondersteuning voor uw huidige webbrowser is ingesteld. Om de volledige functionaliteit van de website en de veiligheid van uw gegevens te kunnen garanderen, verzoeken we u dringend over te schakelen op een moderne browser (bv. Safari of Firefox).

Ons nieuwe statusprogramma vanaf 01.01.2024

Vanaf 31.12.2023 om 18:00 uur (CET) tot ongeveer 02.01.2024 om 18:00 uur wordt het statusprogramma voor u gewijzigd. U zult daarom niet kunnen inloggen op miles-and-more.com en in de Miles & More-app. Meer info

Hallo, hoe kunnen wij u helpen?

HON Circle - dit zijn uw privileges

Als HON Circle-lid krijgt u minstens twee volle jaren toegang tot heel bijzondere voordelen. U profiteert bij de Lufthansa Group, bij de luchtvaartmaatschappijpartners van Miles & More en bij de Star Alliance.

Uw belangrijkste privileges als HON Circle-lid

HON Circle statuskaart en bagagelabel

Met de status van HON Circle-lid ontvangt u een zwarte statuskaart die minstens 2 jaar geldig is en een kwalitatief, zwart bagagelabel.

First Class check-in

Check-in in de First Class terminal van Frankfurt, First Class check-in of Premium Check-in.

 

Toegang tot de First Class Lounge en de First Class terminal

Kom een moment tot rust in een exclusieve sfeer en geniet van het comfort van onze Lufthansa First Class Lounges, SWISS First, Austrian HON Circle Lounges en de First Class terminals in Frankfurt.

 

Meer info

Exclusieve limousine- en transferservice

Als HON Circle-lid komt u met de limousine- en transferservice heel exclusief naar uw vliegtuig en weer terug naar de terminal.


Meer info

Senator Partnerkaart

Als u dat wilt benoemen wij uw echtgenoot of levenspartner tot Senator zolang u HON Circle-lid bent.

6 upgrade vouchers

Bij de status van HON Circle-lid en bij de statusverlenging ontvangt u 6 eVouchers waarmee u een klasse hoger kunt vliegen.


Meer info

HON Circle-lid in een vliegtuig - HON Circle: dit zijn uw privileges

Meer voordelen voor u als HON Circle-lid

Extra gratis ruimbagage

Met een Frequent Flyer-status mag u bij veel luchtvaartmaatschappijen met meer bagage vliegen. Meer informatie over de bagagereglementeringen kunt u krijgen bij uw luchtvaartmaatschappij.

Extra Miles bij iedere boeking

Ontvang bij bepaalde luchtvaartmaatschappijpartners door de zogenaamde Executive Bonus 25% extra status- en HON Circle Miles en tot 50% extra award Miles.


Meer info

hoogste wachtlijstprioriteit

Geniet van de hoogste stand-by- en wachtlijstprioriteit bij volgeboekte vluchten - altijd als u met Austrian Airlines, Brussels Airlines, LOT Polish Airlines, Lufthansa en SWISS vliegt. Dit is niet van toepassing op upgrades en awardvluchten.

Beste opties voor vluchtawards

Tot 14 dagen voor vertrek genieten u en max. 3 reisgezellen van de hoogste beschikbaarheid bij het reserveren van vluchtawards, voor zover de gewenste plaatsen in de door u gewenste serviceklasse (Economy of Business Class) op een vlucht van Austrian Airlines Group, Brussels Airlines, LOT Polish Airlines, Lufthansa en SWISS nog beschikbaar zijn. De drie reisgezellen moeten samen met u reizen en in dezelfde serviceklasse als uzelf.*

*

De drie reisgezellen moeten samen met u reizen en in dezelfde serviceklasse als uzelf.

Fly Smart-boekingen van een vluchtaward zijn vanaf 14 dagen voor vertrek beschikbaar. Daarom geldt de gegarandeerde beschikbaarheid van vluchtawards niet voor Fly Smart-beloningen.

Voor uw reisgezel ontvangt u 50% voordeligere vluchtawards

Dit privilege heet Companion Award en geldt voor personen met wie u tegelijk een awardvlucht boekt.

 

Meer info

Boekingsgarantie bij reeds volgeboekte vluchten tot 24 uur voor vertrek

Wanneer u uiterlijk 24 uur vóór vertrek een Business Class-vlucht in de hoogste reserveringsklasse reserveert, ontvangt u zelfs op reeds volgeboekte vluchten een boeking in de door u gewenste reisklasse.*

*

In de Business Class op vluchten uitgevoerd door Lufthansa, Austrian Airlines, Brussels Airlines en SWISS in reserveringsklasse J.

Bij Croatia Airlines en LOT Polish Airlines in reserveringsklasse C.

In de Premium Economy Class van Austrian Airlines en Lufthansa kan de boekingsgarantie in klasse G worden gebruikt. Op vluchten die worden uitgevoerd door LOT Polish Airlines geldt in de Premium Economy Class de boekingsgarantie in reserveringsklasse P.

In de Economy Class in reserveringsklasse Y.

Uitzondering: Geen boekingsgarantie op myAustrian-vakantievluchten met vluchtnummers 2000 tot 2999 en 9000 tot 9999.

Gratis meenemen van één extra golftas

Reis met geselecteerde Miles & More luchtvaartpartners en in bepaalde reisklassen met extra golfbagage.

Miles voorschot

Als HON Circle-lid kunt u uw Miles & More rekening tijdelijk met max. 100.000 award Miles overschrijden.

Onbeperkte geldigheid van de award Miles

Gedurende de statusperiode vervallen uw Miles niet - zo kunt u voor grote doelen sparen.

Star Alliance Gold Status

Geniet ook van statusvoordelen op alle vluchten van de luchtvaartmaatschappijen van de Star Alliance.

 

Meer info

Status Stars

Hoe langer u een Frequent flyer-status heeft, des te meer sterren u ontvangt. Als Status Stars-houder krijgt u exclusieve aanbiedingen voor topevenementen met VIP-arrangementen.


Meer info

 

HON Circle service

In geselecteerde markten bieden wij een 24-uurs service. De exacte servicetijden vindt u in het gedeelte Hulp en contact.

Kunnen wij u helpen? Hier vindt u meer informatie over het statusniveau, zoals de geldigheidsduur, verlenging of privileges.