De ondersteuning voor uw huidige webbrowser is ingesteld. Om de volledige functionaliteit van de website en de veiligheid van uw gegevens te kunnen garanderen, verzoeken we u dringend over te schakelen op een moderne browser (bv. Safari of Firefox).

Hallo, hoe kunnen wij u helpen?

Met de Senator Premium Award verhoogt u de beschikbaarheid van vluchtawards voor u

Man zit op de luchthaven - met de Senator Premium Award verhoogt u de beschikbaarheid van vluchtawards voor u

De Senator Premium Award biedt u als Senator een verbeterde mogelijkheid om awardvluchten te boeken, dankzij de inzet van 1,5 maal zo veel award Miles als normaal.

Nog een exclusief voordeel: Dit geldt ook voor uw reisgezel, als u zelf met een betaald vliegticket reist.

 

Uw voordelen

Als een awardboeking niet meer beschikbaar is voor de gewenste vlucht, krijgen Senators een verbeterde reserveringsmogelijkheid door de inzet van 1,5 maal zo veel award Miles als normaal.

Combineer award- en betaalde vluchten voor uzelf en uw reisgezellen. Reisgezellen kunnen vrienden, bekenden en familieleden zijn.

Geldig voor de Economy en Business Class op Europese en intercontinentale vluchten.

Ook voor upgrade awards in de Business Class en voor vluchtawards voor een enkele reis te gebruiken, voor 150% van de normale awardwaarde.

Onbegrensde gebruiksfrequentie.

Boek uw vluchtaward met de Senator Premium Award

  • Deelnemende luchtvaartmaatschappijen: Austrian Airlines, Lufthansa, SWISS, Brussels Airlines, Croatia Airlines en LOT Polish Airlines.
  • Niet combineerbaar met de Companion Award en vluchtbeloningen voor kinderen.
  • Vanzelfsprekend geldt de Senator Premium Award ook voor HON Circle-leden, die zich voor dergelijke boekingswensen kunnen richten tot de HON Circle-service.
  • Boekingsperiode: een tot zes maanden voor vertrek.
  • Reserveer a.u.b. een Senator Premium Award telefonisch via uw hotline.