We noticed you are using Internet Explorer 11, this web browser is no longer supported, your experience might be degraded.

Hallo, hoe kunnen wij u helpen?

Blacklane Logo

Blacklane – no longer a Miles & More partner

The partnership with Blacklane has ended.


Since 02.11.2022 the earning/spending of miles is no longer possible. Click here for our current partner world.

The partnership with Blacklane has ended.


Since 02.11.2022 the earning/spending of miles is no longer possible. Click here for our current partner world.

Blacklane: Upgrade uw reizen

Of u nu naar Berlijn, Londen, New York of Parijs gaat. Blacklane biedt u wereldwijd een chauffeursservice van het hoogste niveau. De wereldwijde standaard van het bedrijf omvat een meertalige 24/7-klantenservice, realtime controle van alle reizen en een vaste prijs, die vanaf het moment van boeken gegarandeerd is. Als klant van Blacklane profiteert u daarnaast van diverse andere voordelen. Daartoe behoren:

gratis wachttijd

professionele chauffeurs met licentie

gratis annuleren tot 1 uur voor vertrek

gegarandeerde vaste prijzen

exclusief wagenpark met hoogwaardige voertuigen

eenvoudig boekingsproces

Als Miles & More-lid verzamelt u met Blacklane bij elke reservering 2 Miles per euro. U hoeft daarvoor slechts eenmalig uw Miles & More-servicekaartnummer opgeven.

Professioneel vervoer in meer dan 300 steden wereldwijd met Blacklane

Eenvoudig en snel: Uw boeking bij Blacklane

Net zo aangenaam als de reis met Blacklane is het boekingsproces. Via de website of de app geeft u de plaats en het tijdstip waarop u opgehaald wilt worden op of het gewenste aantal uren voor een urenreservering. Daarna kiest u de gewenste voertuigklasse. Op de dag van de rit informeert Blacklane u per sms of e-mail, wanneer uw voertuig onderweg is en wanneer de chauffeur is aangekomen op het afgesproken punt. In een normale transfer is een wachttijd van 15 minuten inbegrepen. Het afhalen van de luchthaven omvat 60 minuten gratis wachttijd. Uw chauffeur wacht u op in de aankomsthal, ook als uw vlucht vertraging heeft. Kosteloos annuleren is tot één uur voor afhalen ook mogelijk.