De ondersteuning voor uw huidige webbrowser is ingesteld. Om de volledige functionaliteit van de website en de veiligheid van uw gegevens te kunnen garanderen, verzoeken we u dringend over te schakelen op een moderne browser (bv. Safari of Firefox).

Hallo, hoe kunnen wij u helpen?

Online winkelen in Worldshop

worldshop.eu is nu beschikbaar via FlyNet®

06/24 FlyNet NEU

Met een shoppingtrip in Worldshop kunnen passagiers die met Austrian Airlines en Lufthansa reizen nu ook aan boord genieten van de hele wereld aan mooie dingen. Omdat worldshop.eu nu gratis* beschikbaar is via het FlyNet® netwerk op korte- en middellange-afstandsvluchten. Passagiers kunnen vanuit hun vliegtuigstoel door het uitgebreide assortiment bladeren en zich laten inspireren door een eersteklas selectie van hoogwaardige producten.

 

Van exclusieve premium bagage en merkartikelen van de twee luchtvaartmaatschappijen tot heerlijke wijnen en de nieuwste technologische hoogstandjes, bezoekers van Worldshop vinden producten voor bijna alle gebieden van het leven. Miles & More deelnemers kunnen ook Miles inwisselen en veel nieuwe Miles verzamelen.

 

 

 

*Gratis beschikbaar bij Lufthansa en Austrian Airlines op korte- en middellange-afstandsvluchten waarop FlyNet® wordt aangeboden.