De ondersteuning voor uw huidige webbrowser is ingesteld. Om de volledige functionaliteit van de website en de veiligheid van uw gegevens te kunnen garanderen, verzoeken we u dringend over te schakelen op een moderne browser (bv. Safari of Firefox).

Actueel veiligheidsadvies

Er doen momenteel verschillende phishing e-mails de ronde met Miles & More als zogenaamde afzender. Vertrouw deze e-mails niet; ze werden niet verzonden door Lufthansa of Miles & More. Gelieve geen persoonsgegevens door te geven als u zo een e-mail ontvangt, klik niet op hyperlinks en open ook geen bijlagen. Meer informatie over phishing

Hallo, hoe kunnen wij u helpen?

Geniet boven de wolken van een onbeperkte gratis berichtendienst met FlyNet

FlyNet 2024 LH

Goed nieuws voor passagiers die ook hoog in de lucht verbonden willen blijven. Op korte- en middellangeafstandsvluchten met Lufthansa en Austrian Airlines kan u in contact blijven met uw geliefden en zakenpartners dankzij een onbeperkte gratis berichtendienst. Op alle A320-vliegtuigen met WLAN kan u tijdens de vlucht zoveel berichten en foto’s versturen en ontvangen als u maar wilt op uw smartphone of tablet - en dat allemaal gratis.

 

Om gebruik te kunnen maken van deze nieuwe gratis dienst, logt u in op FlyNet met uw Miles & More-servicekaartnummer of een Lufthansa Group Travel ID e-mailadres en uw wachtwoord. Indien nodig kan u zich zelfs tijdens de vlucht inschrijven en inloggen.

 

Bovendien zijn alle andere internetpakketten aan boord, zoals streamen of surfen, nu ook verkrijgbaar voor bijna 50% goedkoper.