De ondersteuning voor uw huidige webbrowser is ingesteld. Om de volledige functionaliteit van de website en de veiligheid van uw gegevens te kunnen garanderen, verzoeken we u dringend over te schakelen op een moderne browser (bv. Safari of Firefox).

Hallo, hoe kunnen wij u helpen?

30 jaar Miles & More: speciale acties op ‘s werelds grootste reisbeurs ITB in Berlijn

  • Met de verjaardagscampagne "Celebrating you" viert Miles & More vooral zijn trouwe leden, een heel jaar lang.
  • Ook op de ITB in Berlijn wordt gevierd met wedstrijden en LIVE!Talk
  • Een nieuw statusprogramma & merkpositionering streeft naar vereenvoudiging van het programma en brengt klanten nog meer in het licht
Group of people dancing together enjoying an outdoor garden party

Onder het moto "Celebrating you" viert Miles & More zijn 30 jaar verjaardag, maar vooral ook zijn leden. U kunt deze drie exclusieve verjaardagspartijen voor maximaal 30 gasten, inclusief catering, cocktailbar, decoratie, verlichting en DJ, winnen.
© Miles & More GmbH

Frankfurt am Main, 7 maart 2023 – Onder het motto "Celebrating you" wenst Europa’s leidende loyaliteitsprogramma voor reizigers tijdens het verjaardagsjaar vooral diegenen vieren, die van Miles & More tijdens de laatste 30 jaar maakten wat het vandaag is: zijn klanten. Onder miles-and-more.com/30years vindt u het hele jaar door speciale acties, geschenken zoals verhalen, interviews en tips rond het programma. Na een pauze van twee jaar viert Miles & More zijn verjaardag natuurlijk ook op de ITB van 7 tot en met 9 maart in Berlijn.

 

Celebrating you!
Gestart in januari 1993 in Duitsland met Lufthansa en zeven partners uit de sector Hotels & Mobility, betekent Miles & More meer dan zomaar een frequent flyer-programma. Het programma ontwikkelde zich als deskundige in klantenbenadering en -binding in de luchtvaart en bovendien in de gehele reisketen. Omdat deze 30 jaar durende reis niet mogelijk was zonder de trouwe leden, bedankt Miles & More zijn leden tijdens zijn verjaardagsjaar met kleine en grote verrassingen. Zo kunnen klanten bijvoorbeeld deel uitmaken van de verjaardagscampagne en een professionele fotoshooting winnen. En omdat Miles & More niet alleen zichzelf maar ook zijn leden wenst te vieren, verloot het programma tot en met einde maart drie exclusieve verjaardagspartijen voor maximaal 30 gasten, inclusief catering, cocktailbar, decoratie, verlichting en DJ.

 

ITB: Wedstrijden en spannende LIVE!Talk
Ook op de ITB viert Miles & More met zijn leden het verjaardagsjaar: Zo kan men drie keer twee Lufthansa Business Class-tickets naar New York winnen, alsook elke dag een koffer met de recent gelanceerde aluminium collectie Lufthansa op het Rad van Fortuin van Miles & More. Het loont zich ook om bij de Lufthansa Group Stand in Hal 25, Stand 119 langs te gaan en zich plaatselijk door de diverse acties te laten inspireren.

 

"Loyaliteit is meer dan een programma", zegt Johann-Philipp Bruns, algemeen directeur van Miles & More GmbH. "Wij wensen ons meer tot de behoeften van onze klanten te richten en ze bedanken voor hun trouw; reageren op de wens naar meer duurzaamheid, ze positief met talrijke aanbiedingen verrassen en speciale momenten vieren, zoals bijvoorbeeld onze verjaardag!"

 

Nieuw statusprogramma & merkpositionering: Vereenvoudiging van het programma en klantgerichtheid
Miles & More streeft ernaar duurzaam in de klantenrelatie van morgen te investeren. Hiervoor stelt het bedrijf een vereenvoudiging van het programma in, op gegevensgebaseerde, individuele aanbiedingen zoals persoonlijke waardering. Zo worden voortaan de behoeften, interesses en situaties van de leden nog sterker in het licht gezet bij het ondernemen. Als betrouwbare partner voor een contextuele dienstverlening met speciale ervaringen en emotionele alledaagse momenten wenst Miles & More steeds weer nieuwe stimili te creëren voor het verzamelen en uitgeven van Miles. Trouw aan de nieuwe merkbelofte: voor de kleine wensen en grote doelen in het leven. Miles & More.

 

Ook met het nieuwe statusprogramma dat in januari 2024 van start gaat, richt Miles & More zich tot de vereenvoudiging van het programma, intelligente oplossingen en werking, gepaard met interessante inhoud, doelgerichte functies en continuïteit. Zo staat ook de aanpassing aan de behoeften van de klant in het licht. De nieuwe regelingen bieden transparantie, begeleiden leden in het dagelijks leven en op reis en belonen loyauteit.

Met de nieuwe calculator op de website van Miles & More kunnen leden met enkele klikken berekenen hoeveel punten, Qualifying Points en HON Circle Points zij vanaf 2024 op continentale en intercontinentale vluchten verzamelen.

Johann-Philipp Bruns, algemeen directeur van Miles & More GmbH, zal op woensdag 8 maart om 16u tijdens de LIVE!Talk op de stand van de Lufthansa Group (Hal 25, Stand 119) over de ontwikkelingen van het Miles & More-programma, de nieuwe merkpositionering en de klantgerichtheid praten. Verdere inspirerende conferenties in het kader van de LIVE!Talks van Lufthansa Group rond de thema’s reizen, duurzaamheid, distributie en innovatie hebben dagelijks op het uur tijdens de ITB plaats en kunnen hier numeriek worden gevolgd.


Meer info op miles-and-more.com en onder miles-and-more.com/30years.