We noticed you are using Internet Explorer 11, this web browser is no longer supported, your experience might be degraded.

Hallo, hoe kunnen wij u helpen?

Miles & More op de ITB: Nieuwe vroegboekersaanbieding en Miles speurtocht voor beursbezoekers

Vanaf maart tot wel 65 procent Miles verlaging voor vluchtawards - extra award Miles op de ITB in Berlijn - Miles verzamelen bij aankoop van banden: Michelin wordt Miles & More-partner

Miles & More op de ITB: Nieuwe vroegboekersaanbieding en Miles speurtocht voor beursbezoekers

Miles & More op de ITB: Nieuwe vroegboekersaanbieding en Miles speurtocht voor beursbezoekers

 

Berlijn/Frankfurt am Main, 5 maart 2019 - Miles & More maakt het programma voor vroegboekers nog aantrekkelijker met de Early Bird-vluchtaward. Beursbezoekers kunnen uitkijken naar een Miles speurtocht bij de stand van de Lufthansa Group. Bovendien wordt bandenfabrikant Michelin vanaf nu toegevoegd aan de mobiliteitstak van het partnerportfolio van Europa’s toonaangevende frequent flyer- en awardsprogramma.

Early Bird: Voor 20.000 Miles naar New York!

Met de Early Bird-award ontvangen deelnemers een Miles verlaging van tot wel 65 procent op vluchtawards bij een boeking van minimaal 90 dagen voor vertrek. De aanbieding is geldig voor point-to-point-vluchten in Economy Class van Lufthansa, SWISS en Austrian Airlines, zowel voor alle vluchten binnen Europa als voor geselecteerde intercontinentale vluchten (ca. 90 routes). Zo hebben leden voor de route van Frankfurt naar New York in de Early Bird-aanbieding slechts 20.000 in plaats van de reguliere 60.000 award Miles nodig. De Early Bird is een aanvulling op de voordelige vluchtaward-aanbiedingen in Economy Class, de Miles aanbiedingen en het laatboekproduct Fly Smart.

Sebastian Riedle, bedrijfsleider van Miles & More GmbH: ”Vele klanten waarderen dat vroegtijdig geboekte vluchten vaak verbonden zijn met prijsvoordelen. Dat doen we nu ook met de Early Bird-aanbieding in de awardwereld.” Het bedrijf werkt voortdurend aan het bieden van extra meerwaarde voor de leden en de partners. Zo werd in het afgelopen jaar Mileage Pooling ingevoerd, waarmee maximaal twee volwassenen en vijf kinderen gezamenlijk award Miles kunnen verzamelen en uitgeven. Met Miles & More Collection werd bovendien een nieuw awardmerk voor exclusieve reisaanbiedingen toegevoegd aan LufthansaHolidays.de.

Miles speurtocht: Verzamelplezier op de ITB in Berlijn

Dit jaar kunnen beursbezoekers op de ITB in Berlijn ook Miles verzamelen in het kader van een innovatieve speurtocht. Bij de stand van de Lufthansa Group zijn NFC-tags met het Miles symbool, een , verstopt, waarmee tot wel 500 award Miles kunnen worden verzameld. De speurtocht begint al bij aankomst met een bezoek aan de Lufthansa WorldShop op luchthaven Tegel en de mogelijkheid om daar 100 Miles te verzamelen. Leden leren tegelijkertijd veelzijdige mogelijkheden kennen om met het Miles & More-programma de wereld te ontdekken. Om mee te doen aan de speurtocht is een iPhone 7 of een voor NFC geschikte Android smartphone en de Miles & More-app nodig.

Michelin: Nieuwe programmapartner geeft gas

Vanaf maart 2019 wordt bandenfabrikant Michelin aan het partnerportfolio van het loyaliteitsprogramma toegevoegd. Bij aankoop van banden kunnen leden als binnenkomer  per bestede euro tot wel acht award Miles verzamelen, afhankelijk van de bandenomvang. In de Miles & More-app kunnen de leden hun factuur uploaden en daarop de bijbehorende Miles voor hun aankoop gecrediteerd krijgen. ”We zijn verheugd dat we met Michelin nog een uiterst aantrekkelijke partner voor onze zeer mobiele leden hebben kunnen toevoegen”, zegt Riedle. De uitbreiding van het omvangrijke partnerportfolio gaat continu door: Met Shell, Zurich Versicherung en Verimi konden in de afgelopen maanden aantrekkelijke partners worden toegevoegd.

Over Miles & More

Miles & More is Europa’s toonaangevende frequent flyer- en awardsprogramma. Meer dan 25 jaar ervaring en de samenwerking met 300 partners wereldwijd maken van de uitvoerder van het programma, Miles & More GmbH, een expert in individuele klantbenadering en -binding.

Leden krijgen de mogelijkheid om bij het vliegen en bij hoogwaardige merken in vele belangrijke onderdelen van het leven Miles & More award Miles te verzamelen en uit te geven. Met de vluchtaward als middelpunt, de Lufthansa WorldShop en talrijke hotel- en autoverhuurpartners is Miles & More sterk gepositioneerd in het totale reistraject. De Miles & More credit card geeft leden eveneens de kans om eenvoudig in het dagelijkse leven award Miles te verzamelen.

In het bijzonder in de kernmarkten Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland kunnen partners van het programma profiteren van toegang tot een veeleisende doelgroep: Miles & More-leden kunnen worden benaderd met individuele en op hun voorkeuren afgestemde inhoud. Miles & More GmbH werd in 2014 opgericht als volledige dochter van Deutsche Lufthansa AG in Frankfurt.

Meer informatie op www.miles-and-more.com en www.miles-and-more.com/presse

Gedetailleerde voorwaarden en routes voor de nieuwe Early Bird-vluchtawards op miles-and-more.com/flyandsave


Persafdeling Miles & More

Tel: +49 69 719168-159
E-mail: presse@miles-and-more.com