Hallo, hoe kunnen wij u helpen?

Miles & More biedt Single-Sign-On met Verimi aan

Miles & More biedt Single-Sign-On met Verimi aan

Miles & More-leden ontvangen award Miles voor de aanmelding bij Verimi. ©Verimi

Voor nieuwe aanmeldingen bij Verimi en voor beheer van persoonsgegevens ontvangen leden nu award Miles

Frankfurt am Main, 16 oktober 2018 – Als eerste bedrijf van de Lufthansa Group maakt Miles & More GmbH met onmiddellijke ingang het gebruik van de inlognamen van het identiteitsplatform Verimi mogelijk: Leden kunnen vanaf nu met hun universele Verimi-inlognaam op de app van de frequent flyer- en awardsprogramma inloggen. Miles & More biedt daarmee een extra en eenvoudige mogelijkheid voor mobiele toegang tot de Miles rekening en de aanbiedingen in het programma.

”Ons hoogste doel is het aantrekkelijk en eenvoudig vormgeven van het programma voor de leden. De mogelijkheid tot inloggen via Verimi is daarom een uitstekende toevoeging”, zegt Roland Adrian, directeur van Miles & More GmbH. ”Verimi verduidelijkt bovendien de betekenis van een gevalideerde, digitale identiteit op internet. Ook voor ons programma wordt dit in de toekomst steeds belangrijker en daarom ondersteunen we het gebruik van het platform graag met onze begeerde award Miles.”

Verimi gebruiken en award Miles verzamelen

Miles & More-leden die tot op heden niet bij Verimi aangemeld waren, verzamelen 250 award Miles voor de eerste aanmelding op het platform. Elke gebruiker die zijn gegevens aanvult met meer informatie en zijn identiteit met een identificatiedocument via het Video-Ident-systeem verifieert, verzamelt telkens 250 extra Miles.

Gemakkelijke en veilige toegang tot internet

De Lufthansa Group behoort tot de oprichtingspartners van Verimi. Het doel van het platform is internetgebruikers een geverifieerde identiteit en gemakkelijke toegang te bieden tot de diensten en producten van alle aangesloten bedrijven. De gebruikers behouden daarbij telkens de volledige controle over het gebruik van de eigen gegevens. ”Miles & More, Europa’s grootste frequent flyer- en awardsprogramma, is een zeer sterke partner voor ons platform. Miljoenen reizigers profiteren van onze dienst en kunnen zich nu veilig en eenvoudig brancheoverstijgend op internet aanmelden – en daarbij zelfs award Miles verzamelen”, zegt Torsten Sonntag, CFO/COO van Verimi.

Uitbreiding van samenwerking gepland

De samenwerking tussen Verimi en Miles & More wordt in de toekomst uitgebreid. In de lente van 2019 wordt inloggen met Verimi naast de app ook op de Miles & More-website mogelijk. Bovendien worden andere acties bij Verimi beloond met award Miles: onder meer een abonnement op de nieuwsbrief en het werven van nieuwe klanten voor het platform.

Meer informatie:

www.miles-and-more.com/verimi

 

Over Miles & More

Miles & More is Europa’s toonaangevende frequent flyer- en awardsprogramma. Meer dan 25 jaar ervaring en de samenwerking met 300 partners wereldwijd maken van de uitvoerder van het programma, Miles & More GmbH, een expert voor individuele klantbenadering en -binding.

Leden krijgen de mogelijkheid om bij het vliegen en bij hoogwaardige merken in vele belangrijke onderdelen van het leven Miles & More award Miles te verzamelen en uit te geven. Met de vluchtaward als middelpunt, de Lufthansa WorldShop en talrijke hotel- en autoverhuurpartners is Miles & More sterk gepositioneerd in het totale reistraject. De Miles & More credit card geeft leden eveneens de kans om eenvoudig in het dagelijkse leven award Miles te verzamelen.

In het bijzonder in de kernmarkten Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland kunnen partners van het programma profiteren van toegang tot een veeleisende doelgroep: Miles & More-leden kunnen worden benaderd met individuele en op hun voorkeuren afgestemde inhoud. Miles & More GmbH werd in 2014 opgericht als volledige dochter van Deutsche Lufthansa AG in Frankfurt.

 

Persafdeling Miles & More
Tel: +49 69 719168-159
E-mail: presse@miles-and-more.com

Over Verimi

VERIMI is het nieuwe Europese, brancheoverstijgende identiteits- en gegevensplatform. VERIMI brengt gemakkelijk en centraal inloggen (Single Sign On), optimale veiligheids- en gegevensbeschermingsnormen volgens Europese wetgeving en zelfbeschikking van de gebruiker voor de verwerking van de persoonsgegevens bij elkaar. VERIMI werd in mei 2017 opgericht. Het platform wordt gedragen door een brede alliantie van internationale bedrijven. Tot de vennoten behoren de bedrijven Allianz, Axel Springer, Bundesdruckerei, Core, Daimler, Deutsche Bahn, Deutsche Bank en Postbank, Deutsche Telekom, Giesecke+Devrient, Here Technologies, Lufthansa en Volkswagen.

Contact
Verimi GmbH
Tobias Enke, Public Relations Manager
Tel: +49 151 538 880 19
E-mail: tobias.enke@verimi.com