We noticed you are using Internet Explorer 11, this web browser is no longer supported, your experience might be degraded.

Hallo, hoe kunnen wij u helpen?

Miles & More en ”Uplyft” starten nieuwe partneraanbieding voor kleine en middelgrote bedrijven

Miles & More en ”Uplyft” starten nieuwe partneraanbieding voor kleine en middelgrote bedrijven

Met het nieuwe self-service-platform Uplyft kunnen bedrijven zich met slechts enkele klikken registreren voor een samenwerking met Miles & More en hun de klanten award Miles verstrekken.

Platform voor klantenbinding en -groei maakt snelle verbinding met het Miles & More-programma mogelijk

Frankfurt am Main, 9 oktober 2018 – Miles & More biedt kleine en middelgrote bedrijven vanaf nu de mogelijkheid om gemakkelijk partner van het programma te worden. Geïnteresseerden kunnen zich registreren op het self-service-platform ”Uplyft” en een samenwerking aanvragen. Het door de startup Fanmiles ontwikkelde portaal biedt bedrijven de mogelijkheid om zich met slechts enkele klikken aan te melden en zo award Miles te verstrekken voor hun producten en diensten en klantengroei en -loyaliteit te versterken. Daarnaast krijgen partners met het hulpmiddel de mogelijkheid om het programma zelfstandig in alle voor hen relevante touchpoints te integreren.

Sturing van de samenwerking dankzij self-service

Dankzij de digitale self-service-portalen is arbeidsintensieve IT-integratie niet meer nodig. In plaats daarvan kunnen partners een gestandaardiseerde API rechtstreeks in hun winkelsoftware inbedden; ook native integratie in bestaande apps en platforms is mogelijk. In de fysieke handel kunnen partners hun klanten award Miles crediteren via een app op hun smartphone of tablet.

”De integratie in ons programma wordt met Uplyft aanzienlijk vergemakkelijkt voor kleine en middelgrote bedrijven”, zegt Benjamin Pfeifer, adjunct-directeur Acquisitie van Miles & More GmbH. ”Partners krijgen toegang tot de veeleisende, kwaliteitsbewuste leden van ons programma en de mogelijkheid om hun klanten award Miles te verstrekken.”

Het platform werd ontwikkeld door het loyaliteitsnetwerk Fanmiles. Directeur Fabian Schmidt legt uit: ”Uplyft is het resultaat van vakkennis en ervaringen die we met Fanmiles konden verzamelen. Samen met Miles & More willen we het MKB gemakkelijker toegang geven tot Europa’s toonaangevende frequent flyer- en awardsprogramma.”

”Met het nieuwe aanbod wordt naast een technologische ook een economische productinnovatie op de markt gebracht. Met het volledig geautomatiseerde self-service-platform kan klantenbinding via Miles & More efficiënt worden uitgevoerd”, vult Alan Sternberg aan, eveneens directeur van Fanmiles GmbH.

Eerste partners starten met Uplyft

Bij de lancering van het Uplyft-platform werden al vijf nieuwe partners aan het Miles & More-netwerk toegevoegd, die de leden hoogwaardige extra diensten en producten aanbieden via het platform:

Met een wagenparknetwerk in meer dan 100 landen is Talixo een van de wereldleiders op het gebied van taxi- en luchthaventransfers voor zakelijke klanten. Miles & More-leden verzamelen een award Mile per bestede euro bij Talixo.

Evaneos is de wereldwijd toonaangevende online marktplaats voor individuele reizen. Miles & More-leden verzamelen ook bij Evaneos een award Mile per bestede euro.

Homelike, het online B2B-boekingsplatform voor zakelijke langetermijnappartementen, richt zich op bedrijven, zakenreizigers en expats. Miles & More-leden verzamelen maandelijks tussen 100 en 500 award Miles voor hun verblijf, afhankelijk van het geboekte dienstenpakket.

Atheneum Partners is een van de wereldwijd toonaangevende B2B-expertnetwerken.
Miles & More-leden kunnen per jaar tot wel 100.000 award Miles verzamelen voor expertinterviews.

De mode- en lifestylespecialist EGO_IST beheert vijf premium mode- en monolabelwinkels met exclusieve merkmode en bijzondere lifestyle-artikelen voor dames en heren. Miles & More-leden verzamelen bij elke aankoop van een zakelijke of casual outfit een award Mile per bestede euro.


”Met het nieuwe aanbod wordt naast een technologische ook een economische productinnovatie op de markt gebracht. Met het volledig geautomatiseerde self-service-platform kan klantenbinding via Miles & More efficiënt worden uitgevoerd”, vult Alan Sternberg aan, eveneens directeur van Fanmiles GmbH.

Over Miles & More

Miles & More is Europa’s toonaangevende frequent flyer- en awardsprogramma. Meer dan 25 jaar ervaring en de samenwerking met 300 partners wereldwijd maken van de uitvoerder van het programma, Miles & More GmbH, een expert voor individuele klantbenadering en -binding.

Leden krijgen de mogelijkheid om bij het vliegen en bij hoogwaardige merken in vele belangrijke onderdelen van het leven Miles & More award Miles te verzamelen en uit te geven. Met de vluchtaward als middelpunt, de Lufthansa WorldShop en talrijke hotel- en autoverhuurpartners is Miles & More sterk gepositioneerd in het totale reistraject. De Miles & More credit card geeft leden eveneens de kans om eenvoudig in het dagelijkse leven award Miles te verzamelen.

In het bijzonder in de kernmarkten Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland kunnen partners van het programma profiteren van toegang tot een veeleisende doelgroep: Miles & More-leden kunnen worden benaderd met individuele en op hun voorkeuren afgestemde inhoud. Miles & More GmbH werd in 2014 opgericht als volledige dochter van Deutsche Lufthansa AG in Frankfurt.

 

Persafdeling Miles & More
Tel: +49 69 719168-159
E-mail: presse@miles-and-more.com

 

Over Fanmiles en het platform Uplyft

Fanmiles GmbH werd in 2013 door Fabian Schmidt en Alan Sternberg opgericht in Berlijn. Het zelf ontwikkelde self-service-loyaliteitsplatform van Fanmiles, genaamd "Uplyft" geeft kleine en middelgrote bedrijven de mogelijkheid om toekomstig partner te worden van Miles & More. Fanmiles GmbH beheert zelf sinds 2016 een loyaltyvaluta met dezelfde naam, waarbij de gebruiker de valuta kan verzamelen en voor exclusieve awards kan uitgeven bij toonaangevende sport- en entertainmentpartners, waaronder FC Schalke 04, Electronic Sports League en adidas.

Meer informatie vindt u op https://uplyft.com/miles-and-more-welcome en www.fanmiles.com.

Contactpersoon voor de pers
Tel: +49 30 5770230-21
E-mail: press@uplyft.com