ufuwbcquasdwyyctawdw

Hallo, hoe kunnen wij u helpen?

Miles & More wint drie prijzen bij de Frequent Traveler Awards 2018

Miles & More wint drie prijzen bij de Frequent Traveler Awards 2018

Miles & More wint drie prijzen bij de Frequent Traveler Awards 2018 ©FT Awards London

Frequent flyers waarderen de service, credit cards en acties van het programma

Frankfurt am Main, 24 september 2018 – Miles & More werd op 21 september bij de FT Awards 2018 in Londen direct in drie categorieën uitverkoren: Het frequent flyer- en awardsprogramma was in de regio Europa & Afrika de sterkste van alle genomineerden in de categorieën ”Beste klantenservice”, ”Beste credit card” (Miles & More Credit Card Gold) en ”Beste totale programma-actie”.

”De Frequent Traveler Award is de stem van de frequent flyer. Juist daarom zijn we verheugd dat we in wel drie categorieën door onze eigen leden als winnaar verkozen zijn”, zegt Harald Deprosse, directeur van Miles & More GmbH. ”Hun feedback motiveert ons om het programma voortdurend met innovatieve functies en kenmerken te verder te ontwikkelen en op basis van behoeften uit te breiden.”

Recentelijk voerde Miles & More in augustus een nieuw premium merk voor exclusieve reisaanbiedingen in: Onder de naam ”Miles & More Collection” krijgen leden op het platform van Lufthansa Holidays zorgvuldig geselecteerde vakantiepakketten aangeboden. In mei ging bovendien de functie Mileage Pooling de lucht in. Maximaal twee volwassenen en vijf kinderen kunnen hun Miles samenvoegen en zo sneller de gewenste award bereiken. In 2018 viert Miles & More haar 25-jarig jubileum.

Over de Frequent Traveler Awards

Met de FT Awards worden uitblinkende klantenbindings- en loyaliteitsprogramma’s in drie wereldregio’s en in drie kernsectoren in de reisbranche – luchtvaart, hotels en autoverhuur – geëerd. Bovendien worden er prijzen toegekend aan de beste credit cards die aan een van deze sectoren verbonden zijn.

Meer informatie over de Frequent Traveler Awards vindt u op www.ftawards.com

.

Over Miles & More

Miles & More is Europa’s toonaangevende frequent flyer- en awardsprogramma. Meer dan 25 jaar ervaring en de samenwerking met 300 partners wereldwijd maken van de uitvoerder van het programma, Miles & More GmbH, een expert voor individuele klantbenadering en -binding.

Leden krijgen de mogelijkheid om bij het vliegen en bij hoogwaardige merken in vele belangrijke onderdelen van het leven Miles & More award Miles te verzamelen en uit te geven. Met de vluchtaward als middelpunt, de Lufthansa WorldShop en talrijke hotel- en autoverhuurpartners is Miles & More sterk gepositioneerd in het totale reistraject. De Miles & More credit card geeft leden eveneens de kans om eenvoudig in het dagelijkse leven award Miles te verzamelen.

In het bijzonder in de kernmarkten Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland kunnen partners van het programma profiteren van toegang tot een veeleisende doelgroep: Miles & More-leden kunnen worden benaderd met individuele en op hun voorkeuren afgestemde inhoud. Miles & More GmbH werd in 2014 opgericht als volledige dochter van Deutsche Lufthansa AG in Frankfurt.

 

Persafdeling Miles & More
Tel: +49 69 719168-159
E-mail: presse@miles-and-more.com