ufuwbcquasdwyyctawdw

Hallo, hoe kunnen wij u helpen?

Miles & More Collection: Nieuwe exclusieve reisaanbiedingen naar aantrekkelijke bestemmingen over de hele wereld

Miles & More Collection: Nieuwe exclusieve reisaanbiedingen naar aantrekkelijke bestemmingen over de hele wereld

Het aanbod van het nieuwe premium merk waaiert uit van stedentrips met overnachtingen in hoogwaardige hotels tot vakanties in fraaie strandhotels. © Miles & More GmbH

Met de handmatig gesorteerde aanbiedingen op lufthansaholidays.com kunnen Miles & More-leden bijzondere vakantiebelevenissen en vele extra award Miles verzamelen

Frankfurt am Main, 16 augustus 2018 – Europa’s toonaangevende frequent flyer- en awardsprogramma presenteert een nieuw premium merk voor exclusieve reisaanbiedingen op Lufthansa Holidays: Via „Miles & More Collection“ krijgen leden op het platform van de reisorganisatoren meteen zorgvuldig geselecteerde vakantiepakketten aangeboden. Het portfolio waaiert uit van stedentrips met overnachtingen in hoogwaardige hotels tot vakanties in fraaie strandhotels.

”Miles & More Collection is een kleine, maar fijne selectie uit hoogwaardige aanbiedingen, die qua service, kwaliteit en beoordelingen de beste zijn”, aldus Gerald Schlögl, directeur Award program & Airline Partnerships bij Miles & More GmbH.

”Miles & More-leden kunnen bij boeking niet alleen de al verzamelde Miles geheel of gedeeltelijk uitgeven, maar ook met drie Miles per bestede euro extra award Miles verzamelen.” De aangeboden reispakketten worden volgens de voorkeuren van het lid samengesteld, in nauwe samenspraak met Lufthansa Holidays en Miles & More.

Miles & More Collection: Nieuwe exclusieve reisaanbiedingen naar aantrekkelijke bestemmingen over de hele wereld

”De geselecteerde vakantiearrangementen in de Miles & More Collection bieden exclusieve reismogelijkheden en aantrekkelijke extra’s: Het aanbod wordt voortdurend aangevuld met inclusieve diensten, zoals transfers, kamerupgrades of een bijzonder etentje”, verklaart Karlheinz Kögel, directeur van HLX Touristik GmbH, dat het vakantieportaal Lufthansa Holidays sinds 2015 beheert.

Twee overnachtingen in een tweepersoonskamer met ontbijt in het 5-sterrenhotel Adlon Kempinski Berlin, inclusief vluchten, een upgrade naar de volgende kamercategorie en een welkomstcadeau, kosten bijvoorbeeld vanaf 355 euro per persoon. Miles & More-leden kunnen met deze boeking minstens 1.065 award Miles verzamelen.

 

Zeven overnachtingen in een tweepersoonskamer met half pension in het nieuw geopende Diamond Boutique-hotel met 4 sterren op Kos, inclusief vluchten, kortingen op spabehandelingen, eten in het à la carte-restaurant en nog veel meer inclusieve diensten, zijn al te boeken vanaf 644 euro. Leden krijgen hiermee een Miles creditering vanaf 1.932 award Miles.

Meer informatie en aanbiedingen op www.lufthansaholidays.com/milesandmorecollection.

 

Miles & More Collection: Nieuwe exclusieve reisaanbiedingen naar aantrekkelijke bestemmingen over de hele wereld

Over Miles & More

Miles & More is Europa’s toonaangevende frequent flyer- en awardsprogramma. Meer dan 25 jaar ervaring en de samenwerking met 300 partners wereldwijd maken van de uitvoerder van het programma, Miles & More GmbH, een expert voor individuele klantbenadering en -binding.

Leden krijgen de mogelijkheid om bij het vliegen en bij hoogwaardige merken in vele belangrijke onderdelen van het leven Miles & More award Miles te verzamelen en uit te geven. Met de vluchtaward als middelpunt, de Lufthansa WorldShop en talrijke hotel- en autoverhuurpartners is Miles & More sterk gepositioneerd in het totale reistraject. De Miles & More credit card geeft leden eveneens de kans om eenvoudig in het dagelijkse leven award Miles te verzamelen.

In het bijzonder in de kernmarkten Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland kunnen partners van het programma profiteren van toegang tot een veeleisende doelgroep: Miles & More-leden kunnen worden benaderd met individuele en op hun voorkeuren afgestemde inhoud. Miles & More GmbH werd in 2014 opgericht als volledige dochter van Deutsche Lufthansa AG in Frankfurt.

 

Persafdeling Miles & More
Tel: +49 69 719168-159
E-mail: presse@miles-and-more.com

Over Lufthansa Holidays

Lufthansa Holidays is een merk van HLX Touristik GmbH. Het in Baden-Baden gevestigde bedrijf combineert door middel van de Player-Hub-technologie realtime reizen en toont dan telkens de beste op dat moment verkrijgbare prijs. Hoofdaandeelhouder is Karlheinz Kögel, die 95 procent van de aandelen bezit. HLX beheert Lufthansa Holidays sinds mei 2015.

Contactpersoon voor de pers
Markus Orth
Tel: +49 173 66 88 000
E-mail: office@orth-digital.com

ufuwbcquasdwyyctawdw