Hallo, hoe kunnen wij u helpen?

25 jaar frequent flyer- en awardsprogramma: Miles & More lanceert nieuwe aanbiedingen in het jubileumjaar

25 jaar frequent flyer- en awardsprogramma: Miles & More lanceert nieuwe aanbiedingen in het jubileumjaar

Door samenvoeging van Miles kunnen gezinnen met maximaal twee volwassenen en vijf kinderen nu hun award Miles bundelen en gezamenlijk sneller de gewenste award bereiken.

  • Miles samenvoeging vanaf mei
  • Meer plaatselijke aanbiedingen
  • Jubileumacties voor leden en partners

Berlijn/Frankfurt am Main, 7 maart 2018 – 25 jaar Miles & More: Europa’s toonaangevende frequent flyer- en awardsprogramma wordt in het jubileumjaar nog aantrekkelijker voor leden en partners. In mei start Miles & More met Miles samenvoeging, waardoor leden gezamenlijk award Miles kunnen verzamelen. Bovendien worden via de Miles & More-app in de toekomst beter gepersonaliseerde aanbiedingen getoond, afgestemd op de verblijfplaats van het lid. In het jubileumjaar voert Miles & More bovendien verschillende acties en promoties door: Te beginnen met de Miles rally tijdens de ITB van dit jaar, die in de vroege zomer zal plaatsvinden in talrijke steden in het Duitse taalgebied. In de tweede helft van het jaar volgt dan een brede jubileumcampagne.

Miles samenvoeging: Samen sneller naar de gewenste award

Met de Miles samenvoeging biedt Miles & More een mogelijkheid die vooral gericht is op gezinnen: Maximaal twee volwassenen en vijf kinderen krijgen de mogelijkheid om de award Miles te bundelen en zo sneller de gewenste award te bereiken. Gezamenlijk verzamelde Miles kunnen door beide volwassenen in gelijke mate worden uitgegeven voor alle beschikbare awards in het Miles & More-programma, bijvoorbeeld voor vluchten of de nieuwste koffers en tassen uit de Lufthansa WorldShop.

”We geven onze leden in de toekomst de mogelijkheid om het Miles & More-programma gezamenlijk te beleven”, zegt Harald Deprosse, directeur van Miles & More GmbH. ”Door uitgebreide gebruiksmogelijkheden neemt de aantrekkelijkheid van het programma voor onze leden toe.”

De aanbieding is geldig voor award Miles; status Miles kunnen niet worden samengevoegd.

Miles & More gaat lokaal

Met de invoering van "Local Specials" is Miles & More eind 2017 succesvol gestart met het plaatsen van lokale aanbiedingen in Wenen. Leden krijgen award Miles gecrediteerd als ze de exclusieve aanbiedingen van lokale Weense aanbieders in de Miles & More-app bekijken. De kern van "Local Specials" is interactie als basis voor het verzamelen van Miles. In de toekomst kunnen de aanbiedingen ook een beoordeling krijgen, waardoor relevante aanbiedingen steeds beter kunnen worden afgestemd op de voorkeuren van het lid. Via een internetportaal plaatsen de lokale aanbieders hun aanbiedingen en worden er voor hen relevante doelgroepen gedefinieerd. Na de succesvolle start in Wenen wordt Miles & More "Local Specials" in de loop van het jaar in andere grote steden ingevoerd.

"We werken consequent aan de ontwikkeling van Miles & More en bieden onze leden steeds meer relevante aanbiedingen en diensten voor het verzamelen van award Miles", zegt Roland Adrian, directeur van Miles & More GmbH. "Onze partners profiteren van ’Local Specials‘ doordat zij Miles & More-leden heel contextgericht en lokaal kunnen benaderen. Wij openen nieuwe segmenten voor samenwerkingsverbanden en kunnen ook grote Miles & More-samenwerkingsverbanden op locatie realiseerbaar maken."

Jubileumacties: Het hele jaar bijzondere aanbiedingen

Voor het 25-jarig jubileum organiseert het frequent flyer- en awardsprogramma verschillende acties en promoties. Op de ITB in Berlijn start Miles & More een Miles rally, waarbij de gebruikers van de app bij de Miles & More-stand en de stands van in totaal 30 programmapartners telkens 50 award Miles kunnen verzamelen. Daarnaast verloot Miles & More 10 keer 25.000 award Miles onder de deelnemers aan de Miles rally. De ludieke actie wordt in de vroege zomer uitgebreid tot talrijke steden in het Duitse taalgebied. In de tweede helft van het jaar kunnen leden uitkijken naar exclusieve jubileumacties. Elke maand zijn er aantrekkelijke Miles aanbiedingen en buitengewone prijsvragen van verschillende programmapartners.

Over Miles & More

Miles & More is Europa’s toonaangevende frequent flyer- en awardsprogramma. Meer dan 25 jaar ervaring en de samenwerking met 300 partners wereldwijd maken van de uitvoerder van het programma, Miles & More GmbH, een expert voor individuele klantbenadering en -binding.

Leden krijgen de mogelijkheid om bij het vliegen en bij hoogwaardige merken in vele belangrijke onderdelen van het leven Miles & More award Miles te verzamelen en uit te geven. Met de vluchtaward als middelpunt, de Lufthansa WorldShop en talrijke hotel- en autoverhuurpartners is Miles & More sterk gepositioneerd in het totale reistraject. De Miles & More credit card geeft leden eveneens de kans om eenvoudig in het dagelijks leven award Miles te verzamelen.

In het bijzonder in de kernmarkten Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland kunnen partners van het programma profiteren van toegang tot een veeleisende doelgroep: Miles & More-leden kunnen worden benaderd met individuele en op hun voorkeuren afgestemde inhoud. Miles & More GmbH werd in 2014 opgericht als volledige dochter van Deutsche Lufthansa AG in Frankfurt.

 

Persafdeling Miles & More
Tel: +49 69 719168-159
E-mail: presse@miles-and-more.com

ufuwbcquasdwyyctawdw