Hallo, hoe kunnen wij u helpen?

Lufthansa WorldShop vanaf nu met nieuwe huisstijl

Lufthansa WorldShop vanaf nu met nieuwe huisstijl

Helder, ingetogen, hoogwaardig en levendig: Zo presenteert de Lufthansa WorldShop zich vanaf dit voorjaar

Nieuwe vormgeving en inspirerende inhoud benadrukken de premium uitstraling van de catalogus en de winkels

Frankfurt am Main, 6 maart 2018 – Helder, ingetogen, hoogwaardig en levendig: Zo presenteert de Lufthansa WorldShop zich vanaf dit voorjaar. In het kader van een rebranding werd de huisstijl van de WorldShop uitgebreid geactualiseerd. De nieuwe Look & Feel is voor het eerst zichtbaar in de actuele catalogus, die begin maart verschenen is. In de negen stationaire winkels op de luchthavens wordt de rebranding eveneens uitgevoerd. De beheerder van de Lufthansa WorldShops is Miles & More GmbH. Naast de vluchtaward is dit voor leden de meest gebruikte mogelijkheid om Miles uit te geven.

Inspiratie voor thuis en op reis

Het doel van de nieuwe huisstijl is het inspireren van de leden en het bieden van nieuwe impulsen in attractieve leefomgevingen. De catalogus focust zich daarbij op een emotionele beeld- en kleurenwereld en een aangepaste typografie. Bovendien komen er meer redactionele bijdragen, zoals interviews met experts of achtergrondverhalen bij geselecteerde producten. De hoogwaardige en levendige inhoud benadrukt design- en kwaliteitsuitstraling van de in de catalogus gepresenteerde producten: Van een stille maairobot met LED-lampen tot een uiterst moderne pizzaoven en ongeëvenaarde beelden voor liefhebbers van het vliegtuig Ju 52 – de artikelen in de catalogus zijn even veelzijdig als innovatief.

"Ook vandaag nog is er bij het starten van het vliegtuig een moment van elektronische stilte. Op dit moment grijpen mensen bijna automatisch naar de catalogus en laten ze beeld en tekst op zich inwerken", zegt Jens Polkowski, adjunct-directeur Direct marketing bij Miles & More GmbH. "Onze relaunch is gericht op dit moment. Opulente beeldwerelden en emotionele teksten moeten de lezer in de merkenwereld van de WorldShops binnenloodsen."

Lufthansa WorldShop

De nieuwe vormgeving en redactionele bijdragen benadrukken de kwaliteits- en designuitstraling van de producten in de catalogus van de Lufthansa WorldShop

Sterke merkbeleving via alle kanalen

De online- en offlinewereld van de WorldShop worden in de toekomst sterker met elkaar verbonden om een totale beleving van de WorldShop te bereiken: De catalogus is daarbij een inspirerend medium voor de leden. Deze biedt een breed productassortiment, van stijlvolle accessoires tot slimme spraakbesturing, en stelt tegelijkertijd de nieuwste trends en producten voor.

De online shop vult de catalogus aan: De berichten worden er voortgezet en productinformatie wordt uitgebreid. De online stores www.worldshop.eu

en www.swiss-shop.com bieden in totaal meer dan 3.000 aantrekkelijke awards uit categorieën als reizen & bagage, home & living en lifestyle & accessoires. In de fysieke winkels op de luchthavens komen de producten tot leven en worden ze tastbaar. De negen Lufthansa WorldShops in Frankfurt, München, Berlijn Tegel, Hamburg en Düsseldorf beschikken over een verkoopoppervlak van meer dan 700 vierkante meter. De WorldShop-catalogus verschijnt met twee assortimenten per jaar en een extra kerstspecial en ligt klaar op de continentale vluchten van Lufthansa. Het hele jaar lang wordt het aanbod aangevuld met meerdere online-assortimenten.

Over Miles & More

Miles & More is Europa’s toonaangevende frequent flyer- en awardsprogramma. Meer dan 25 jaar ervaring en de samenwerking met 300 partners wereldwijd maken van de uitvoerder van het programma, Miles & More GmbH, een expert voor individuele klantbenadering en -binding.

Leden krijgen de mogelijkheid om bij het vliegen en bij hoogwaardige merken in vele belangrijke onderdelen van het leven Miles & More award Miles te verzamelen en uit te geven. Met de vluchtaward als middelpunt, de Lufthansa WorldShop en talrijke hotel- en autoverhuurpartners is Miles & More sterk gepositioneerd in het totale reistraject. De Miles & More credit card geeft leden eveneens de kans om eenvoudig in het dagelijkse leven award Miles te verzamelen.

In het bijzonder in de kernmarkten Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland kunnen partners van het programma profiteren van toegang tot een veeleisende doelgroep: Miles & More-leden kunnen worden benaderd met individuele en op hun voorkeuren afgestemde inhoud. Miles & More GmbH werd in 2014 opgericht als volledige dochter van Deutsche Lufthansa AG in Frankfurt.

 

Persafdeling Miles & More
Tel: +49 69 719168-159
E-mail: presse@miles-and-more.com