Hallo, hoe kunnen wij u helpen?

Zurich-groep Duitsland start samenwerking met Miles & More

Zurich-groep Duitsland start samenwerking met Miles & More

Bonn/Frankfurt, 13 februari 2018 – Zurich-groep Duitsland zet met onmiddellijke ingang in op de samenwerking met het frequent flyer- en awardsprogramma Miles & More. In dit kader breidt de Zurich-groep Duitsland samen met Miles & More GmbH de bestaande samenwerking van de Zwitserse verzekeringsgroep op de Duitse markt uit. Door toegang te krijgen tot een sterk online georiënteerde en veeleisende doelgroep wil Zurich het succesvolle systeem van award Miles gebruiken om de klantenbinding en de loyaliteit te versterken.

Award Miles voor nieuwe klanten van Zurich

Met de Miles & More-samenwerking wil Zurich vooral nieuwe verzekeringnemers trekken. Vanaf nu verzamelen Miles & More-leden award Miles bij aankoop van verzekeringsproducten van Zurich via het platform van de partner. In Duitsland ontvangen leden 4.500 award Miles voor geselecteerde verzekeringen uit de sectoren gebouwenverzekering, aansprakelijkheid, inboedel, ongevallen en rechtsbijstand. De award Miles worden op de persoonlijke Miles & More-rekening van de programmadeelnemer gecrediteerd en kunnen bij talrijke Miles & More-partners wereldwijd worden uitgegeven in de vorm van kortingen en voordelen. In totaal behoren meer dan 270 bedrijven uit sectoren als detailhandel en lifestyle, hotels, autoverhuur, telecommunicatie, elektronica en banken en verzekeringen tot de partners van Miles & More. Er zijn eveneens ongeveer 40 luchtvaartmaatschappijpartners, waaronder 28 leden van Star Alliance.

Klantgerichtheid staat centraal

"De samenwerking met Miles & More draagt wezenlijk bij aan onze strategische doelen: We willen niet alleen klantgericht handelen en innovatieve wegen inslaan, maar onze klanten via samenwerkingen ook totaaloplossingen bieden", verklaart Jawed Barna, directeur Verkoop en strategische samenwerking van de Zurich-groep Duitsland. ”Met Miles & More gebruiken we een brede stroom aan informatie om klanten behoeftegericht en individueel de beste bescherming aan te bieden.”

Ook voor Miles & More is de uitgebreide samenwerking een belangrijke stap met strategische betekenis: "We breiden heel gericht het aanbod op het gebied van financiën en verzekeringen uit. We willen ons portfolio zinvol uitbreiden en onze leden in staat stellen om het totale financiële beheer in de toekomst gezamenlijk met Miles & More vorm te geven. Daarbij spelen marktleiders als Zurich een centrale rol", zegt Bernd Wendeln, directeur Financiële samenwerking bij Miles & More GmbH. Miles & More breidt het programma successief uit met producten en diensten buiten het reistraject. Met Zurich vult Miles & More het aanbod voor leden uit met een nieuwe kernactiviteit in de financiële en verzekeringsbranche.

Hier kunt u het beeldmateriaal downloaden:

Over Miles & More

Miles & More is Europa’s toonaangevende frequent flyer- en awardsprogramma. Meer dan 25 jaar ervaring en de samenwerking met 300 partners wereldwijd maken van de uitvoerder van het programma, Miles & More GmbH, een expert voor individuele klantbenadering en -binding.

Leden krijgen de mogelijkheid om bij het vliegen en bij hoogwaardige merken in vele belangrijke onderdelen van het leven Miles & More award Miles te verzamelen en uit te geven. Met de vluchtaward als middelpunt, de Lufthansa WorldShop en talrijke hotel- en autoverhuurpartners is Miles & More sterk gepositioneerd in het totale reistraject. De Miles & More credit card geeft leden eveneens de kans om eenvoudig in het dagelijkse leven award Miles te verzamelen.

In het bijzonder in de kernmarkten Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland kunnen partners van het programma profiteren van toegang tot een veeleisende doelgroep: Miles & More-leden kunnen worden benaderd met individuele en op hun voorkeuren afgestemde inhoud. Miles & More GmbH werd in 2014 opgericht als volledige dochter van Deutsche Lufthansa AG in Frankfurt.

Persafdeling Miles & More
Tel: +49 69 719168-159
E-mail: presse@miles-and-more.com

ufuwbcquasdwyyctawdw