We noticed you are using Internet Explorer 11, this web browser is no longer supported, your experience might be degraded.

Hallo, hoe kunnen wij u helpen?

Interview met experts: Online shopping bij Miles & More

Shoppen en daarbij ook nog Miles verzamelen: daarin zijn onze collega’s Miriam Seiler en Mihaela Culic experts. Bovendien zijn ze voor meer dan 500 online shops en alles wat daarmee gepaard gaat, verantwoordelijk. Miriam voor Budget en Reporting, Mihaela voor Key Accounting van de online partnershops. Voor de verdere strategische ontwikkeling van het online shoppingplatform zijn ze samen verantwoordelijk. Door de inhoudelijke invulling van de job zijn ze een optimale tandem en werken ze samen steeds aan het beste aanbod voor Miles & More-leden.

Miles & More-redactie: Wat moeten we weten over het Miles & More Online Shoppingplatform?

 

Mihaela: Dankzij onze zeer ruime keuze bij het shoppen is het voor alle Miles & More-leden gemakkelijk om dagelijks Miles te verzamelen. Wie zijn aankoop via Miles & More Online Shopping start, kan daarbij Miles verzamelen. Met meer dan 500 shops vindt men op zeker minstens één favoriete shop. Perfect dus voor iedereen die van online shoppen houdt.

 

Miriam: Ja, we hebben een zeer ruim gamma. We hebben alles van luxe- tot nichewinkels. Wat men ook zoekt: Burberry of H&MLieferando of HelloFresh. Zelfs de online dierenarts Dr. Sam behoort tot ons portfolio.

 

Miles & More-redactie: Jullie hebben een nieuwe categorie in het portfolio: financiën. Hoe kan ik hier award Miles verzamelen?

 

Miriam: Sinds 2021 hebben we ook financiële partners geïntegreerd. Ons aanbod geldt voor het openen van een depositorekening bij verschillende aanbieders, zoals bijvoorbeeld comdirectjustTRADE of scalable. De leden verzamelen Miles bij elke opening van een depositorekening, tijdens een actie kunnen dat zelfs tot 10.000 Miles zijn.

 

Miles & More-redactie: Dat is zeker de moeite! Kunnen jullie misschien nog eens uitleggen hoe dat precies werkt met het verzamelen van Miles op het online shoppingplatform? Waarop moet men letten?

 

Miriam: Belangrijk is dat de aankoop op Miles & More Online Shopping gestart wordt en bij een partnershop alle cookies aanvaard worden, op die manier wordt de aankoop correct getraceerd, zodat deze aan het lid kan worden toegewezen. Men moet er bijvoorbeeld op letten, dat er geen adblockers geactiveerd zijn. Dat klinkt in de eerste plaats technisch en misschien ook niet relevant. Het is echter zo dat de Miles enkel op de rekening kunnen worden gecrediteerd wanneer de aankoop correct kan worden toegewezen.

 

Miles & More-redactie: En hoe gaat het dan verder na mijn aankoop?

 

Mihaela: De creditering kan naargelang de partner meerdere weken duren. De deelnemers ontvangen in de regel één award Mile per euro. We hebben ook enkele online shoppingpartners bij wie men vaste Miles (bv. 6.000 Miles per afsluiting van een jaarabonnement bij DAZN) verzamelen kan. Wanneer men rekening houdt met de tips van Miriam en de Miles desondanks toch niet op de rekening staan, kan de creditering achteraf tot 6 maanden na aankoop via een online formulier verzocht worden.

 

Miles & More-redactie: Hebben jullie nog enkele tips voor Miles & More Online Shopping Newbies?

 

Miriam: Ja zeker! We hebben bijvoorbeeld steeds een Miles-promotie die maandelijks verandert, met ongeveer 200 shops die verhoogde Miles-voordelen aanbieden. Deze loopt steeds van de eerste tot en met de laatste dag van de maand. Mijn persoonlijke tip hier: we hebben daar elke maand partners bij wie men tijdens het weekend bijzonder veel Miles kan verzamelen. Hoe en wanneer dat is, leest men in de sectie Miles & More Online Shopping.

 

Mihaela: Dat klopt! Vooral in november loont het zich om een blik te werpen op het online shoppingplatform. We werken ons momenteel uit de naad om tegen de start van Black Friday op 25 november de meest zinderende aanbiedingen voor de leden klaar te hebben. Mijn persoonlijke tip: Tegen het einde van de maand schieten de Miles-voordelen nog eens de hoogte in! Maar ook daarvoor is het de moeite: We informeren steeds over aanlokkelijke aanbiedingen met tegoedbonnen en kortingen of gratis verzending bij vele van onze online partnershops.

 

Miles & More-redactie: Bedankt voor dit verhelderend gesprek! Wij gaan nu shoppen.