We noticed you are using Internet Explorer 11, this web browser is no longer supported, your experience might be degraded.

Hallo, hoe kunnen wij u helpen?

Lufthansa WorldShop wordt in Frankfurt drastisch vernieuwd

Miles & More stelt tijdens de opening het nieuwe winkelconcept voor waarbij de klant centraal staat.

Worldshop Re-Opening

Frankfurt am Main, 5 december 2019 – Modern design, gestructureerde inrichting en altijd centraal: de koopbelevenis voor de verschillende klantsoorten en hun behoeften. Onder dit motto heropent Miles & More GmbH op de luchthaven van Frankfurt de nieuw vormgegeven Lufthansa WorldShop. Harry Hohmeister, directielid van Deutsche Lufthansa AG en Chief Commercial Officer Network Airlines en Sebastian Riedle, directeur van Miles & More GmbH, begroeten de gasten in de winkel in Hal B en presenteren de strategische nieuwe inrichting van de winkel binnen de Lufthansa Group.

 

”Voor ons is het helder: de handel is niet op zijn einde, alleen de eentonige en massale handel”, aldus Sebastian Riedle. ”De retail is voor Miles & More GmbH een centraal bedrijfsonderdeel. Als verantwoordelijke voor dit gedeelte binnen de Lufthansa Group was de nieuwe inrichting van de fysieke winkels net als eerder de online winkel een belangrijke stap, om het merk Lufthansa WorldShop een positiever imago te geven en voor onze klanten nog aantrekkelijker vorm te geven.”

 

”Miles & More is uniek, omdat het de werelden van luchtvaart en detailhandel op innovatieve en vooral klantgerichte wijze verbindt”, onderstreept Harry Hohmeister. ”Persoonlijke aanbiedingen van het begin tot het einde van de reis en meer – dat is onze luxe belofte. Dat bereiken we in de Lufthansa WorldShop door gepersonaliseerde diensten en directe communicatie met onze klanten. Deze weg zetten wij consequent voort.”

Individuele winkelbelevenis in de Lufthansa WorldShop

De bezoekers konden zich tijdens de openingsevents zelf overtuigen van de vernieuwingen. Tijdens rondleidingen in kleine groepen werden de verschillende productgebieden in de drie nagebootste levenswerelden exact weergegeven: of het nu gaat om klanten met weinig tijd, bezoekers die inspiratie zoeken tijdens het wachten op de luchthaven of hen die enthousiast worden van lokale of seizoensgebonden aanbiedingen. Zo is de nieuwe winkel voor elke bezoeker persoonlijk te beleven. Een doelgerichte selectie van innovatieve merken en producten biedt de juiste mix voor de verschillende klanttypen. Dit is uitgebreid met gedetailleerde productinformatie, spannende achtergrondverhalen en interactieve presentaties via digitale media, NFC-tags of de nieuwe verkoopmachine. Dit laatste – een automaat met directe productafgifte voor accessoires en kleine artikelen en beloningselementen met Miles creditering en korting – werd door de talrijke gasten direct enthousiast uitgeprobeerd, om zo hun persoonlijke lievelingsproduct te bemachtigen.

Op weg naar een competentiecentrum voor retail

Het nieuwe winkelconcept van Lufthansa WorldShops is onderdeel van een groter offensief voor de nieuwe inrichting en uitbreiding van de complete Verkoop & Retail binnen de Lufthansa Group. Daarbij staat voorop dat de klantbeleving verder verbetert en dat de IT-infrastructuur en -processen verder worden ontwikkeld, om zo het competentiecentrum voor retail van de toekomst te worden binnen de Lufthansa Group. Miles & More GmbH is verantwoordelijk voor de online winkels www.wordshop.eu en www.swiss-shop.com met meer dan 3.000 geselecteerde producten van meer dan 200 luxemerken, de fysieke Lufthansa WorldShop winkels op geselecteerde luchthavens en de verkoop aan boord op de middellange en lange routes van Lufthansa en SWISS.