De ondersteuning voor uw huidige webbrowser is ingesteld. Om de volledige functionaliteit van de website en de veiligheid van uw gegevens te kunnen garanderen, verzoeken we u dringend over te schakelen op een moderne browser (bv. Safari of Firefox).

Actueel veiligheidsadvies

Er doen momenteel verschillende phishing e-mails de ronde met Miles & More als zogenaamde afzender. Vertrouw deze e-mails niet; ze werden niet verzonden door Lufthansa of Miles & More. Gelieve geen persoonsgegevens door te geven als u zo een e-mail ontvangt, klik niet op hyperlinks en open ook geen bijlagen. Meer informatie over phishing

Hallo, hoe kunnen wij u helpen?

Nieuw cateringaanbod in Business Classs

Brussels Airlines verwent Business Class reizigers met culinaire menu's van Belgische bodem

milesandmore-2307-brusselailines

Brussels Airlines schakelt een versnelling hoger in haar cateringaanbod en benadrukt haar positie als Belgische luchtvaartmaatschappij. Vanaf de maand juni krijgen Business Class passagiers op korte en middellange afstandsvluchten wekelijks een vernieuwd menu. De luchtvaartmaatschappij blijft zich inzetten voor producten en gerechten met een Belgische culinaire toets. Daarnaast doen herbruikbaar porselein en stalen bestek opnieuw hun intrede. Ze zorgen niet alleen voor een aangenamere ervaring, ze zijn ook milieuvriendelijker.

 

Meer info