We noticed you are using Internet Explorer 11, this web browser is no longer supported, your experience might be degraded.

Hallo, hoe kunnen wij u helpen?

Met Miles & More Finance Plus uw financiën beheren en Miles verzamelen

Leden kunnen in de nieuwe app al hun bankrekeningen samenbrengen en maandelijks tot 500 award Miles verzamelen

young man sitting and holding his phone watching its display smiling

Nieuwe app voor beheren van financiën: Miles & More Finance Plus

Frankfurt am Main, 27 mei 2019 - Miles & More lanceert de eerste multibanking-app, die gebruikers met award Miles beloont. Al bij het downloaden van de Finance Plus App krijgen leden van Europa’s toonaangevende frequent flyer- en awardsprogramma een eenmalige welkomstbonus van 500 award Miles. Maandelijks zijn er nog eens 100 Miles voor het koppelen van de Lufthansa Miles & More Credit Card, 100 award Miles voor de salarisrekening en 50 Miles voor max. zes andere actieve bankkoppelingen. Daarnaast krijgen gebruikers na een jaar nogmaals 10% extra Miles op alle met de app verzamelde Miles. Finance Plus is vanaf nu beschikbaar voor iOS en Android.

Alle rekeningen in realtime in een overzicht - onafhankelijk van welke bank ook

De gebruiker kan Finance Plus met net zoveel rekeningen koppelen als gewenst. Alle Duitse bankverbindingen met online toegang - van giro- en bankrekeningen tot creditcardaccounts worden ondersteund. Leden krijgen zo op elk moment een totaaloverzicht van hun financiële situatie en kunnen uitgaven en inkomsten eenvoudig controleren en categoriseren.

 

Intelligente financiële assistent, zowel online als offline

De geïntegreerde financiële assistent herkent overeenkomsten automatisch en geeft deze afzonderlijk weer. Overbodige, dubbele of verouderde overeenkomsten worden zo snel herkend. Een belangrijke meerwaarde tijdens reizen: deze app is ook offline beschikbaar. Al geladen gegevens kunnen ook zonder internetverbinding worden bekeken.

Meer dan 20 jaar ervaring in financieel beheer

”Als loyaliteitsexperts willen we onze leden ook een centraal platform bieden voor het beheer van hun financiën. Finance Plus is een belangrijke stap bij het uitbouwen van ons service- en productaanbod in het financiële segment”, zegt Armin Czapla, Senior Director Financial Services & Innovations bij Miles & More. ”Wij breiden de app continu uit met meer functionaliteiten.”

 

Op het financiële platform van Miles & More GmbH krijgen leden een keur aan aantrekkelijke aanbiedingen voor financiële dienstverlening en verzekeringen. Sinds 1999 heeft het bedrijf, in samenwerking met verschillende banken wereldwijd, al meer dan 1,4 miljoen creditcards uitgegeven.

 

App Store

Play Store

Over Miles & More

Miles & More is Europa’s toonaangevende frequent flyer- en awardsprogramma. Meer dan 25 jaar ervaring en de samenwerking met 300 partners wereldwijd maken van de uitvoerder van het programma, Miles & More GmbH, een expert in individuele klantbenadering en -binding.

 

Leden krijgen de mogelijkheid om bij het vliegen en bij hoogwaardige merken in vele belangrijke onderdelen van het leven Miles & More award Miles te verzamelen en uit te geven. Met de vluchtaward als middelpunt, de Lufthansa WorldShop en talrijke hotel- en autoverhuurpartners is Miles & More sterk gepositioneerd in het totale reistraject. Tot de partners uit de financiële en verzekeringsbranche behoren onder andere Amundi, de Deutsche Kreditbank AG en Zurich. Daarnaast zijn verschillende fintech- en insurtech-bedrijven partner van Miles & More, waaronder Clark, LIQID, Weltsparen en Exporo. In samenwerking met verschillende banken heeft Miles & More daarnaast wereldwijd meer dan 1,4 miljoen creditcards uitgegeven.

Vooral in de kernmarkten Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland profiteren partners van het programma van de toegang tot een interessante doelgroep: Miles & More-leden kunnen op basis van hun persoonlijke wensen van informatie worden voorzien. Miles & More GmbH werd in 2014 opgericht als volledige dochter van Deutsche Lufthansa AG in Frankfurt.

Persafdeling Miles & More
Tel.: +49 69 719168-159
E-mail: presse@miles-and-more.com