De ondersteuning voor uw huidige webbrowser is ingesteld. Om de volledige functionaliteit van de website en de veiligheid van uw gegevens te kunnen garanderen, verzoeken we u dringend over te schakelen op een moderne browser (bv. Safari of Firefox).

Hallo, hoe kunnen wij u helpen?

Miles & More wordt het getrouwheidsprogramma van de luchthaven van München

De samenvoeging van de sterke merken Miles & More, Lufthansa en Flughafen München GmbH betekent dat Miles & More-leden zullen profiteren van een uitgebreide klantbeleving en een gevarieerd aanbod op het gebied van reizen en in de detailhandel, inclusief het verzamelen en inwisselen van Miles.

Frankfurt am Main, 27 juni 2024 – Ter gelegenheid van de 21e verjaardag van het partnerschap tussen Lufthansa en Flughafen München GmbH (FMG) treedt Miles & More GmbH, als expert op het gebied van succesvolle klantenwerving en -loyaliteit, toe tot het partnerschap en zal vanaf 01 juli 2024 de klantbeleving op het gebied van reizen en in de detailhandel aanvullen. Miles & More-leden verzamelen regelmatig een Mile voor elke uitgegeven euro in alle deelnemende bedrijven op de luchthaven van München. Bij de start van de samenwerking kunnen leden twee maanden lang 21 Miles verzamelen.

 

Veel voordelen voor veeleisende reizigers
De combinatie van deze drie sterke merken op een van de belangrijkste luchtvaartknooppunten van Europa draagt bij aan een comfortabelere reiservaring en is afgestemd op de behoeften van reizigers. Er kunnen nu Miles worden verzameld en ingewisseld in ongeveer 40 winkels op luchthaven van München. Van 01 juli tot en met 31 augustus 2024 kunnen leden 21 Miles verzamelen bij de nieuwe Munich Loyalty Hub om 21 jaar succesvolle samenwerking tussen Lufthansa en FMG en de samenwerking met Miles & More te vieren. Het enige wat leden hoeven te doen, is de meervoudige Miles van tevoren activeren via deze link.

 

Naast het verzamelen en inwisselen van Miles, profiteren leden ook van andere aanbiedingen om reizen nog aangenamer te maken, zoals gepersonaliseerde aanbiedingen en Miles vouchers wanneer ze inloggen op de WLAN van de luchthaven. Passagiers op de luchthaven van München kunnen bijvoorbeeld speciale aanbiedingen verwachten als hun Lufthansa-vlucht vertraging heeft.

Partnerschap voor succes op lange termijn
“We zijn verheugd om het getrouwheidsprogramma van de luchthaven van München te worden en om de reiservaring voor passagiers verder te kunnen verbeteren,” zegt Johann-Philipp Bruns, Managing Director van Miles & More GmbH. “Met meer dan 30 jaar ervaring in de loyaliteitssector en meer dan 25 jaar in de detailhandel begrijpen we de behoeften en eisen van de doelgroep en samen zullen we de reiservaring voor bezoekers op de luchthaven van München verbeteren.”

 

Dr. Jan-Henrik Andersson, Chief Commercial Officer van luchthaven van München, benadrukt dat de nieuwe samenwerking passagiers nog meer voordelen en een eersteklas reiservaring zal bieden. “We stellen de klant centraal en creëren een aantrekkelijk aanbod met echte toegevoegde waarde,” zegt Andersson. “We kiezen voor een compleet nieuwe commerciële aanpak met een nauwe samenwerking tussen de drie merken.”

 

Voor Heiko Reitz, Chief Commercial Officer van Lufthansa, betekent de 21e verjaardag van Terminal 2 ook 21 jaar samenwerking met de luchthaven van München: “ Met de introductie van het Miles & More getrouwheidsprogramma op de luchthaven van München, slaan we een nieuwe weg in als onderdeel van onze ‘Next Level’ samenwerking om het beste voor onze gasten te bereiken.”

 

De afdeling Sales & Retail maakt integraal deel uit van het serviceportfolio van Miles & More GmbH. Met meer dan 25 jaar ervaring op dit gebied is het bedrijf ook verantwoordelijk voor de detailhandel van de Lufthansa Group en richt het zich op het opzetten en uitbreiden van strategische en langdurige partnerschappen die het programma nog aantrekkelijker maken voor de leden.

Heiko Reitz, Chief Commercial Officer van Lufthansa, Johann-Philipp Bruns, Managing Director van Miles & More GmbH en Dr. Jan-Henrik Andersson, Chief Commercial Officer van Flughafen München GmbH (van links naar rechts):
De samenwerking tussen Lufthansa, Miles & More GmbH en FMG biedt reizigers nog meer voordelen en creëert een unieke service-ervaring op de luchthaven van München.
© Miles & More GmbH