We noticed you are using Internet Explorer 11, this web browser is no longer supported, your experience might be degraded.

Hallo, hoe kunnen wij u helpen?

Miles voor klimaatbehoud

Miles & More-leden kunnen via de partner myclimate vanaf nu award Miles voor  CO2-compensatie inwisselen.

Miles verzamelen voor de CO2-voetafdruk.

Met myclimate Miles doneren voor een eigen CO2-voetafdruk.

Frankfurt am Main, 27 augustus 2019 – Europa’s toonaangevende frequent flyer- en awardsprogramma zet zich in voor klimaatbehoud en werkt samen met de Zwitserse stichting voor klimaatbehoud myclimate. Vanaf nu kunnen leden op miles-and-more.com onder ”Miles doneren” voor elke vlucht een eigen bijdrage tussen 3.000 en 50.000 Miles inzetten en zo hun CO2-voetafdruk compenseren. Op lufthansa.myclimate.org konden deelnemers al eerder met een CO2-berekening de uitstoot van hun vlucht berekenen en een bepaald bedrag doneren. Met Miles & More is de samenwerking met myclimate binnen de Lufthansa Group nu verder uitgebreid.

 

Alle Miles-donaties voor myclimate komen direct ten goede aan een project in het Braziliaanse Amazonegebied. Daarbij gaat het om innovatieve en ecologische energieopwekking door het overstappen van diesel op milieuvriendelijke FSC-houtsnippers in combinatie met duurzaam bosbeheer om de regio te beschermen. Zo worden jaarlijks zo’n 48.000 ton CO2  en in totaal zo’n 144 miljoen liter diesel bespaard.

 

Over Miles & More

Miles & More is Europa’s toonaangevende frequent flyer- en awardsprogramma. Meer dan 25 jaar ervaring en de samenwerking met 300 partners wereldwijd maken van de uitvoerder van het programma, Miles & More GmbH, een expert in individuele klantbenadering en -binding.

Leden krijgen de mogelijkheid om bij het vliegen en bij hoogwaardige merken in vele belangrijke onderdelen van het leven Miles & More award Miles te verzamelen en uit te geven. Met de vluchtaward als middelpunt, de Lufthansa WorldShop en talrijke hotel- en autoverhuurpartners is Miles & More sterk gepositioneerd in het totale reistraject. De Miles & More credit card geeft leden eveneens de kans om eenvoudig in het dagelijkse leven award Miles te verzamelen.

Vooral in de kernmarkten Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland profiteren partners van het programma van de toegang tot een interessante doelgroep: Miles & More-leden kunnen op basis van hun persoonlijke wensen van informatie worden voorzien. Miles & More GmbH werd in 2014 opgericht als volledige dochter van Deutsche Lufthansa AG in Frankfurt.

 

Meer informatie op www.miles-and-more.com.

 

Persafdeling Miles & More

Tel.: +49 69 719168-159

E-mail: presse@miles-and-more.com

Over myclimate

myclimate beschouwt zichzelf als partner voor effectieve klimaatbescherming - wereldwijd en lokaal. Samen met partners uit het bedrijfsleven en privépersonen wil myclimate via advies, opleiding en eigen projecten de toekomst van de wereld vormgeven. Dit lukt myclimate als organisatie zonder winstoogmerk marktgericht en klantgericht.

 

Het internationale initiatief met Zwitserse basis behoort wereldwijd tot de toonaangevende initiatieven voor CO2-compensatie. Tot de klantenkring behoren grote, middelgrote en kleine bedrijven, overheden, non-profit-organisaties, organisatoren en privépersonen. Via partnerorganisaties is myclimate in meerdere landen, zoals   Duitsland actief.

 

myclimate stimuleert met hoogkwalitatieve projecten wereldwijd meetbare klimaatbescherming en duurzame ontwikkeling. De vrijwillige compensatie van CO2-uitstoot vindt momenteel plaats in meer dan 70 klimaatprojecten in 30 landen. Daarmee wordt uitstoot verminderd, fossiele brandstoffen vervangen door hernieuwbare energie, lokale werkwijzen met kleine boeren opgezet en energie-efficiënte technologieën geïmplementeerd. myclimate-klimaatprojecten voldoen aan de hoogste standaarden (Gold Standard, CDM, Plan Vivo) en leveren naast de vermindering van drijfgassen aantoonbaar lokaal en regionaal een positieve bijdrage aan duurzame ontwikkeling.

 

www.myclimate.de | facebook.com/myclimate | twitter.com/myclimate |

www.instagram.com/myclimate_awesomefuture | www.youtube.com/user/myclimate