De ondersteuning voor uw huidige webbrowser is ingesteld. Om de volledige functionaliteit van de website en de veiligheid van uw gegevens te kunnen garanderen, verzoeken we u dringend over te schakelen op een moderne browser (bv. Safari of Firefox).

Hallo, hoe kunnen wij u helpen?

Winterdienstregeling 2024/25

Vlieg ook in de winter rechtstreeks naar Washington D.C. en nog vaker naar Noord-Amerika en China met SWISS.

We zullen u de komende winter weer een gevarieerd vluchtprogramma bieden. Naast onze huidige winterbestemmingen blijven we vliegen naar de nieuwe bestemmingen die we hebben opgenomen in het huidige zomerschema. Vanuit Zürich zijn dit onder andere Washington D.C. (de hoofdstad van de VS), Cluj-Napoca (Roemenië), Košice (Slowakije) en Londen Gatwick. Genève blijft verbonden met een breed aanbod aan wintersportmogelijkheden met een directe vlucht naar Oslo. En vanaf eind oktober bieden we ook nog frequentere dagelijkse verbindingen van Zürich naar de Amerikaanse steden Los Angeles en San Francisco, en naar de Chinese metropool Sjanghai. U kunt zich ook verheugen op twee vluchten per dag naar Miami in de Sunshine State van Noord-Amerika. Binnen Europa verhogen we het aantal wekelijkse vluchten naar Warschau, Amsterdam, Ljubljana, Boedapest en Kopenhagen. Alle bestemmingen voor de winter 2024/25 zijn nu beschikbaar om te boeken.

 

De winterdienstregeling 2024/25 is geldig van 27 oktober 2024 tot en met 29 maart 2025. Tijdens het komende winterseizoen vliegen we van Zürich en Genève naar in totaal 93 bestemmingen. We bieden in totaal 65 Europese en 23 langeafstandsbestemmingen vanuit Zürich en, naast de langeafstandsbestemming New York, in totaal 22 korteafstandsbestemmingen vanuit Genève.