De ondersteuning voor uw huidige webbrowser is ingesteld. Om de volledige functionaliteit van de website en de veiligheid van uw gegevens te kunnen garanderen, verzoeken we u dringend over te schakelen op een moderne browser (bv. Safari of Firefox).

Hallo, hoe kunnen wij u helpen?

VALSER x SWISS

VALSER × SWISS: proef de diepten van de Zwitserse Alpen op nieuwe hoogten.

Samen met VALSER bieden we onze gasten met trots mineraalwater uit de Alpen, uit de bronnen van Vals. Op langeafstandsvluchten kunnen gasten kiezen tussen VALSER Still of VALSER Sparkling. Op korteafstandsvluchten bieden we onze gasten in SWISS Economy VALSER Still, terwijl gasten in SWISS Business kunnen kiezen tussen mineraalwater met of zonder bruis.

Kies voor VALSER Still voor een perfect evenwichtige maaltijd of een naadloos wijnarrangement. Dit lichte, koolzuurvrije water staat bekend om zijn bijzonder milde smaak en komt uit de Sint-Paulusbron, hoog in de Zwitserse Alpen en meteen een van de hoogst gelegen bronnen van Zwitserland. VALSER Sparkling, afkomstig uit de Sint-Pietersbron in het hart van de Vals-vallei, is van nature rijk aan essentiële calcium en magnesium, waardoor u de hele reis fris en goed gehydrateerd blijft.